22_03_29_erdmost_nincskep

Felújítja a kenneleket a Sirius

22_03_29_erdmost_nincskep

Felújítja a kenneleket a Sirius

560.000 Ft gyűlt össze a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány javára a november 22. és december 6. között megrendezett "Fuss és ments meg egy kutyát" eseményen. Az alapítvány közösségi oldalán tette közzé, mire költik a pénzt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A jótékonysági futáson összegyűlt összeg, minden vágyukat túlszárnyalta, olvasható az alapítvány Facebook oldalán. A pénzből a menhelyen élő kutyusok életkörülményeit javítják majd. Mint írják, a beázó kenneltetők cseréje régóta esedékes volt, és most meg tudtuk venni a tetőanyagot. „Önkéntes segítő szakembereknek hála a 15 év alatt tönkrement hullámlemezek nagy része már ki is lett cserélve, és folyamatban van az utolsó kennelsor tetejének kijavítása is.”

A támogatásból a karantén kennelek újrafestését is meg tudják oldani, a falakat és padlózatot kopásálló betonfestékkel vonják be a jobb fertőtleníthetőségért.

250.000 forintot pedig a jelenleg futó, önkormányzati pályázati támogatásból szervezett ivartalanítási program folytatására fordítanak, hiszen óriási az igény rá, nagyon sokan csak segítséggel tudják kifizetni az ivartalanító műtétet a nem kívánt szaporulat elkerülése érdekében.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email