Autumn scenery. Beautiful gold fall in park.

Folytatódik az októberi tavasz

Autumn scenery. Beautiful gold fall in park.

Folytatódik az októberi tavasz

A hét elején sok napsütésre, száraz időre és csípős hajnalokra lehet számítani.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hétfőn délután derült, napos idő várható. A délkeleti szél többnyire mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 14 és 19 fok között alakul. Késő estére nagyrészt 2 és 10 fok közé hűl le a levegő.

Kedden nyugaton a rétegfelhőzet makacsabban is megmaradhat, de legkésőbb délután Sopron környékén is kisüthet a nap. Másutt derült, napos idő várható kevés fátyolfelhővel. Csapadék nem lesz.

A délkeleti, déli szél többnyire mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 16 és 21 fok között alakul, de északnyugaton és Borsod északi részén kissé hűvösebb is lehet.

Szerdán A pára, köd megszűnése után változóan felhős idő várható keleten többórás, másutt kevesebb napsütéssel. Nyugat-Magyarországon lesz a legtöbb felhő, ott erősen felhős lesz az ég, de estére keletebbre is erősen megnövekszik a felhőzet. A Dunántúlon délután előfordulhat eső, zápor.

Néhol megélénkül az északi, északkeleti szél. Hajnalra általában 5 és 10 fok közé hűl le a levegő, de a szélvédett, hidegre hajlamos helyeken gyenge fagy is lehet. Délutánra 15 és 20 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Orvosmeteorológia

Fronthatás nem terheli szervezetünket, sőt a derült, napos idő jó hatással van a kedélyállapotunkra, a hangulatunkra, gyorsítja az anyagcserénket, és az erős csontozat kiépítésében nélkülözhetetlen szerepe van. Ezért érdemes a száraz időt kihasználni és lehetőleg a szabadban tölteni, kirándulni a természetben, ezáltal pihenni és feltöltődni.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email