jarda_alispan_gardos

Készül a járda az Alispán utcában

jarda_alispan_gardos

Készül a járda az Alispán utcában

Korábban kábelfektetés miatt bontották fel a régi burkolatot, hamarosan pedig új, térkövezett járdán lehet sétálni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szeptember közepén írtunk arról, hogy kábelfektetési munkálatok miatt a feje tetejére állt az Alispán utca, nagyobb forgalmi fennakadások alakultak ki az áramszolgáltató kivitelezése miatt.

Az EON a páros oldalon hosszan, a 6-os számtól egészen a 26-ig felbontotta a járdát, ami a gyalogosok közlekedését is megnehezítette az elmúlt hetekben. Akkor megtudtuk, hogy miután a szolgáltató szakemberei levonulnak a munkaterületről, az Érdi Városgazda végzi el a járda helyreállítását.

Az időjárás most kedvez a munkálatoknak

Jelenleg a szegélyezés zajlik, de az érintett szakasz elején már a térkövet is lerakták. A helyreállítás  220 méter hosszan történik meg – tudtuk meg a Polgármesteri Hivatal kommunikációs vezetőjétől.

„Egy 60 méteres szakaszon eredetileg is térkő volt, ott helyreállítást végeztünk. A hosszabb részen a szolgáltató a régi, balesetveszélyes beton- vagy aszfaltburkolatot bontotta fel, így most lehetőség adódik az egységes, térkövezett járófelületet kialakítására”

– tette hozzá László Ferenc.

A már helyreállított járdaszakasz

A járdaépítés a tervek szerint október 20-ig befejeződik, csúszás csak abban az esetben lehetséges, ha az időjárási körülmények hátráltatják a kivitelezést.

fotó: Gárdos Attila

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email