erd_kezilabda_csapat

Fájó vereség hazai pályán

erd_kezilabda_csapat

Fájó vereség hazai pályán

A Debrecen elleni hazai mérkőzésen szinte semmi nem jött össze az érdieknek, így pont nélkül zárták a fordulót.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Török Lilly és Ludvig Krisztina góljaival remekül kezdte a találkozót az Érd, még a 8. perc legelején is, 4-3 arányban a hazai csapat vezetett a mérkőzésen. Ezután fordított a DVSC és a 11. percben hiába egyenlített Pálmai Liza büntetőből 5-5-re, nem sikerült visszavenni a kezdeményezést – olvasható a handballerd.hu oldalon.

A vendégek gyors lerohanásokkal uralták a meccset és negyed órányi játék után már öt gól volt a két csapat között (6-11), amely különbség a folytatásban állandósult. A hajrához közeledve azonban ismét akadozni kezdtek az érdi támadások és a hibákat rendre góllal büntette az ellenfél, így a félidőre nyolc gólos debreceni előnnyel mentek a csapatok (13-21).

A fordulást követően kisebb gólcsend következett, majd ebből is Baranyi Dorottyáék jöttek ki jobban és a 38. percben már tíz gól volt közte (14-24). Régen volt ennyire működésképtelen a támadójáték és sajnos ezt a nyomást most a védekezés sem bírta el. Az érdi lányok mindent megpróbáltak, de igazán semmi nem akart összejönni.

Minimálisan tudott faragni a hátrányából az Érd, de az utolsó tíz percben is a hajdúságiak találtak be többször, így a végeredmény 36-24 lett a Debrecen javára. Az Érd három fordulót követően 2 győzelemmel és egy vereséggel a 9. helyre csúszott vissza a tabellán.

NB I/B, 3. forduló

Érd – DVSC SCHAEFFLER U20  24-36 (13-21)
Érd Aréna

Gólszerzők: Ludvig 7, Pálmai 5, Török F., Török L. 4-4, Sztankovics 2, Vajer, Kobela

fotó: Érd Handball

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email