napsutes_nyar_osz

Újra a szebbik arcát mutatja az időjárás

napsutes_nyar_osz

Újra a szebbik arcát mutatja az időjárás

Egyre kevésbé valószínű eső, napsütésből viszont egyre több lesz.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kedden a nyugati, délnyugati tájakon és a főváros környékén kialakuló réteges felhőzet napközben fokozatosan szakadozik, gomolyosodik, néhol maradhatnak tartósan felhős tájak – áll a HungaroMet előrejelzésében. Naposra fordul az idő, északkeleten lehet felhősebb az ég. Néhol szitálás, főként az északkeleti harmadban zápor, kis eséllyel zivatar is előfordulhat.

A légmozgás többnyire mérsékelt marad, csak helyenként élénkül meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 23 fok között valószínű, a legtovább felhős nyugati részeken számíthatunk az alacsonyabb értékekre. Késő estére általában 9 és 16 fok közé hűl le a levegő.

Országos előrejelzés kedd estétől szerda reggelig

Az éjszaka első felében délnyugaton, nyugaton is csökken a felhőzet, kiderül az ég, de az ország északi, északkeleti felén több lesz a felhő, ahol néhol eső, zápor is előfordulhat.

Hajnalra utóbbi tájakon is csökken a felhőzet, miközben – főként a déli és északnyugati – szélcsendes részeken párássá válik a levegő, köd is képződhet. A légmozgás általában gyenge vagy mérsékelt lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13 fok között várható.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email