zsibvasar_erdmost

Neked kacat, másnak kincs

zsibvasar_erdmost

Neked kacat, másnak kincs

Ismét zsibvásár lesz az érdi piacon. A helyek gyorsan fogynak, érdemes előre foglalnia annak, aki árusítani szeretne.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Aki szeret a bolhapiacon bogarászni különféle kincsek után, becsüli a régi tárgyakat, és/vagy az újrahasznosítás jegyében inkább a használt termékeknek, ruhaféléknek ad esélyt, minthogy újat vásárolna, az biztos örülni fog a hírnek:

ismét lesz érdi zsibvásár, szeptember 14-én, 8-tól 13 óráig, az állatpiac területén.

Természetesen azokat is várják, akik árusítani szeretnének. Bár helyfoglalásra a helyszínen is lesz mód, érdemes ezt telefonon vagy e-mailben már előre intézni, ugyanis cikkünk megírásának időpontjában a 45 helyből már 25–30 elkelt. (Az elérhetőségeket lásd a lenti plakáton.)

Felmerülhet a kérdés, hogy mit érdemes kivinni  a zsibire, mire van a leginkább kereslet? Tapasztalataink szerint népszerű a konyhafelszerelés, sokan keresik a régiséget, a játékot, no meg a ruhaneműt.

Aki valamiért nem tud eljutni a zsibvásárra, vagy most nem találja meg, amit keres, ne keseregjen: október 12-én, szombaton, ismét lesz bolhapiac Érden. Érdemes felírnia ezt a dátumot annak is, aki az őszi nagytakarítás után szívesen megszabadulna felesleges tárgyaitól, ruhaneműitől, hiszen ami nekünk már csak lom, az a másiknak régóta keresett kincs lehet.

 

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email