aron_es_petra_lanykeres_borito

Mentő ment Petráért, de ezt most ő sem bánta – videó

aron_es_petra_lanykeres_borito

Mentő ment Petráért, de ezt most ő sem bánta – videó

Ritkán örül az ember a szirénázó autónak, kivéve, ha a szerelme érkezik, hogy megkérje a kezét. Az érdi mentős különleges módját választotta a lánykérésnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Petra és Áron alig egy hete ismerték egymást, amikor a fiatal mentős a szolgálati autóval pár percre megállt a lány háza előtt egy picit beszélgetni. Épp akkor sétált el mellettük egy idősebb hölgy, aki viccelődve azt kérdezte: „mi van itt kérem, csak nem valami mentős lánykérés”?

Áronban megragadt a mondat, és néhány évvel később valóra váltotta a dolgot. Csütörtökön mentőautóval érkezett a budapesti Városligetbe, ahol szerelme – mit sem sejtve – a barátnőivel piknikezett.

Az ifjú érdi mentős az ÉrdMostnak elárulta, még február elején kezdte a szervezést, és mivel az ötletet az Országos Mentőszolgálat is támogatta, így csupán idő kérdése volt, mikor jön el a nagy pillanat. Ugyanakkor a családtagok is sokat segítettek, akik kisebb-nagyobb füllentések árán, de az utolsó pillanatig falaztak, hogy a meglepetés valóban meglepetés legyen.

Áron elmondta, azóta rengetegen gratuláltak nekik személyesen és kommentekben is, miközben ők még mindig az események hatása alatt állnak.

„Petrának nagyon tetszett, de igazából még egyikőnk sem hiszi el, még nem fogtuk fel”

– fogalmazott, hozzátéve, noha valóban nem mindennapos, hogy valaki mentőautón érkezve kérje meg a párja kezét, de például az Érdi Mentőállomáson ez már többedik ilyen lánykérés volt.

címlap: OMSZ/képernyőfotó, belső fotó: Nagypál Áron László, videó: OMSZ

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email