zaporozsec

Zaporozsecek rohamozzák meg Érdet – videó

zaporozsec

Zaporozsecek rohamozzák meg Érdet – videó

Az idei Zaporozsec Találkozó keretében Érdet és környékét látogatják meg az oldtimerek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szombaton igazi autókülönlegességekkel várják az érdeklődőket a város főterén, hiszen ellepik a placcot az 1950-es évek klasszikusai. Pontosabban egy autómárkából lesz sok: Zaporozsecekből áll össze egy rögtönzött kiállítás az idei Zaporozsec Találkozó keretében.

A Magyar Zaporozsec Klub 2012 óta szinte minden évben megszervezi a találkozót, így idén már tizenkettedik alkalommal indulnak útra a járgányok. Szinte az egész országot bejárták már, hiszen szervetek már találkozót a Velencei tó és a Balaton környékére, jártak már Zalaegerszegen, Szolnokon, Miskolcon, Győrben, Sopronban, Szegeden és Dunaújvárosban is, de hosszú a lista, szinte fel sem lehet sorolni az összes helyszínt.

Idén pedig Érdre és környékére látogat a Magyar Zaporozsec Klub, ahol összesen négy napot töltenek el és igyekeznek mindenhol felhívni magukra a figyelmet.

Július 18-án, csütörtökön érkeztek meg a találkozó résztvevői Simonpusztára, ahonnan 15 órakor indul egy jó kis autókázás, bejárják a környéket az autókkal. Sóskút, Biatorbágy, Törökbálint, Diósd és Érd érintésével érkeznek vissza délután Simonpusztára, így 18 óráig bárhol és bármikor összetalálkozhatunk a karavánnal.

Pénteken már Etyek és környéke lesz az úticél, akkor egy kicsit eltávolodnak Érdtől az autók, de szombaton visszatérnek, hiszen egy kis százhalombattai kitérő után 11 óra körül érkeznek meg Érd főterére, ahol kiállítják az autókat, így lesz lehetőség közelről is megnézni ezeket a kiváló állapotnak örvendő régiségeket.

Vasárnap pedig végleg elhagyja Érdet a menet, hiszen Martonvásár felé veszik az irányt.

A 12. Zaporozsec Találkozó részletes programját ITT lehet megtekinteni, amellyel kapcsolatban az Érd FM 101.3 reggeli műsorában is történt egy beszélgetés Dömsödi Mihály szervezővel, amelyet alább lehet meghallgatni:

 

 

 

fotó: Magyar Zaporozsec Klub

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email