Facebook event cover - TökJó2024 (1) másolata

Varázslatos és tökös kalandok az egész családnak

Facebook event cover - TökJó2024 (1) másolata

Varázslatos és tökös kalandok az egész családnak

Rémisztően jó programokkal, tökmaratonnal és koncerttel vár a TökJó Fesztivál.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tizenharmadik alkalommal rendezik meg a TökJó Fesztivált, hagyományosan mindenszentek napján, a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében.

A szervezők izgalmas kalandokkal készülnek a család apraja-nagyjának, és harapnivalónak sem leszünk híján: minden látogató a fesztivál vendége egy tökös-mákos rétesre.

Lássuk a programot:

Délután háromkor kapunyitás, majd a Colour Dance táncosai mutatkoznak be fél négytől. 16:00 órától Adams Family – Wednesday Cosplay interaktív gyermekműsorral várják a kisebbeket, 18:00 órától pedig az Egyszervolt Mesezenekar ad koncertet.

Több interaktív programmal is készülnek a szervezők: borzonghatunk egyet a boszorkánymúzeumban, kóstolhatunk különleges főzeteket a bájitalpultnál, megtudhatjuk jövőnket a jósdában.

Aki kézműveskedni vágyik, az Halloween-karkötőt és világító függődíszeket készíthet.

 

Természetesen idén is lesz tökfaragó verseny, a 2030 Egyesület szervezésében: az otthon elkészített (megfaragott, festett, ragasztott stb.) tökökkel a rendezvény napján délután fél ötig a kijelölt standnál lehet nevezni, három korcsoportban: 0-7 éves, 8-17 éves, 18 pluszos versenyzők.

A tökös műveket a zsűri kategória szerint pontozza, és a három-három legjobbat díjazza. Eredményhirdetés sötétedés után, fél hatkor várható.

Aki nem tudja, hogy álljon neki a töklámpás készítésének, az a Szepes kisfilmjéből meríthet ötleteket.  

A TökJó fesztivál minden programja ingyenes, a rendezvény este hét óráig tart.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email