ludvig_krisztina_kezilabda

Ludvig gólparádéjával fölényesen nyert az Érd

ludvig_krisztina_kezilabda

Ludvig gólparádéjával fölényesen nyert az Érd

A helyenként szoros meccsen végül sima érdi győzelem született az Arénában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A tabella tizenkettedik helyén álló Gárdony-Pázmándot fogadta a kilencedik Érd a női kézilabda NB I/B 5. fordulójában. A vendégek szerezték a mérkőzés első találatát, de két percen belül Kobela Tamara góljaival már az Érd állt jobban. Két-három gólos előnyt kovácsolt a házigazda, a 17. percben Ludvig Krisztina találatával pedig négyre duzzadt a fór. Az első félidő utolsó gólját a hazai Pálmai Liza jegyezte, ekkor 19-16 volt az állás.

A második játékrészt a gárdonyiak kezdték jobban, aminek a 37. percben, 20-20-nál egyenlítés lett a jutalma. Tóth Lilla után ráadásul Szücs Noémi is betalált és 21-20-nál átvette a vezetést a vendégcsapat. A 44. percben ismét fordult a kocka, egymás után Kobela Tamara, Pálmai Liza, Ludvig Krisztina és Török Fanni is eredményes volt – Ludvig és Pálmai többször is -, így az utolsó tíz percre érdi hátrányból hatgólos előny lett. Újabb fordulatot nem tartogatott a párharc és végül fölényes, 38-28-as sikert aratott a vendéglátó.

Az Érd és egyben a mezőny leggólerősebb játékosa Ludvig Krisztina volt tizenkét találattal. Simics Judit vezetőedző alakulata ezzel a győzelemmel előrelépett a tabella hetedik helyére.

Női kézilabda NB I/B 5. forduló
Érd – Gárdony-Pázmánd NKK 38-28 (19-16)
Érdi gólok: Ludvig 12, Török F. 8, Kobela, Pálmai 5-5, Győrfi 3, Vajer, Török L. Horváth, Háfra, Sztankovics 1-1.

Az Érd a követekő játéknapon, október 19-én Szászberekre utazik az ENJSE otthonába. A bajnoki találkozót 16 órától rendezik.

Borítókép: Balogh István / Belső fotók: Pecsuvácz Péter

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email