gyekiczki marton_kep

Érdi képviselő zavarta meg Orbán nemzetközi sajtótájékoztatóját – videó

gyekiczki marton_kep

Érdi képviselő zavarta meg Orbán nemzetközi sajtótájékoztatóját – videó

Gyekiczki Márton nem mindennapi módját választotta a kérdezésnek Strasbourgban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Mennyiért árulta el a hazát?”

– kérdezte Orbán Viktor miniszeterelnök strasbourgi sajtótájékoztatóján Gyekiczki Márton, aki tagja a várost irányító Szövetség Érdért frakciónak, valamint a DK-nak is, továbbá az ország legfiatalabb önkormányzati képviselője. Másodpercek alatt a fiatal politikust a biztonsági őrök a földre teperték és kivezették a teremből. Eközben hangosan megjegyezte, hogy Orbán eladta a hazát Vlagyimir Putyin orosz és Hszi Csin-ping kínai elnöknek.

A miniszterelnök szó nélkül nézte végig a jelentet, amit annyival magyarázott a külföldi hallgatóságnak, hogy a magyar egy direkt nyelv, a kommunikáció pedig meglehetősen durva. Hozzátette: „Amikor egy magyar politkus azt mondja a másiknak, hogy gazember, az a mi kultúránkban annyit jelent, hogy nem értek önnel egyet”.

Az esettel kapcsolatban telefonon megkerestük Gyekiczkit azzal, hogy ez az akció hogyan egyeztethető össze az érdi képviselőséggel, de sajnos nem értük el. Amint választ kapunk a kérdéseinkre, cikkünket frissítjük.

Gyekiczki Márton amúgy nem először kerül reflektorfénybe Orbán Viktor kapcsán, legutóbb példaul a kötcsei pikniken szórt játékpénzt a miniszterelnök elé.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email