programajanlo_boritokep_24_10

Sörfesztivál, sorselemzés, Badár Sándor és a Napsugár fiúk

programajanlo_boritokep_24_10

Sörfesztivál, sorselemzés, Badár Sándor és a Napsugár fiúk

Rengeteg program közül válogathatunk a héten, ha Érden szeretnénk a szabadidőnket eltölteni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Talán még nem késő szólni, hogy az események már október 7-én, hétfőn, azaz ma útjára indulnak. A Szepes Gyula Művelődési Központban 14 órás kezdéssel az „Idősen, aktívan Érden” című programsorozat keretében egy igencsak érdekesen hangzó előadásra kerül sor: „Járóbaba és holdrakéta – játékok a szocialista időszakban„. A cím önmagáért beszél, és akár még most se késő elindulni.

Október 8-án, kedden Dr. Kádár Annamária pszichológus, tréner, egyetemi oktató látogat Érdre, aki szintén a Szepes Gyula Művelődési Központban várja az érdeklődőket. Az „Ismerd meg önmagad, és tudni fogod a sorsodat!” című interaktív előadás este 18 órakor kezdődik.

Kádár Annamária

Hogyan hatnak a egészségünkre a gyógynövények, a gombák, a mozgás és a masszázs? Erről tudhatnak meg többet azok, akik részt vesznek a már említett „Idősen, aktívan Érden” című program következő eseményén, amit október 9-én, szerdán tartanak a Szepesben.

A nyáron elhunyt Eőry Emilnek a közelmúltban nyílt kiállítása az Érdi Galériában. Az érdi képzőművész életművébe nyerhetnek bepillantást, akik október 10-én, csütörtökön meghallgatják Nagy Barbara művészettörténésznek a helyi képtárban tartott kurátori tárlatvezetését.

Eőry Emil

Ismert és népszerű humorista látogat Érdre pénteken. Badár Sándor: „Az első 60 évem” című vadonatúj önálló estje október 11-én 18 órakor kezdődik a Szepesben.

Ugyanakkor a péntekre egy másik nagyszerű program kapcsán is érdemes várakozással tekinteni, ugyanis október 11-én veszi kezdetét a II. Érdi Sör- és Gasztrofesztivál. Kézműves cseh és magyar sörök, jó kaják, és még jobb zenék az érdi főtéren. És mivel az esemény két napos, így a móka október 12-én is folytatódik.

Pillanatkép az I. Érdi Sör- és Gasztrofesztiváról (2023)

És ha már október 12-e, akkor még egy kiváló program aznapra. Délután 14 órától a Magyar Földrajzi Múzeumban már másodjára tartják meg a „Gesztenyekavalkád a múzeumkertben” című rendezvényt. Gesztenyevadászat, gesztenyés ügyességi feladatok, gesztenye figura szépségverseny, gesztenyés sütemények és édességek versenye. Csak néhány programelem, hogy mire lehet számítani.

És már el is jött a hét utolsó napja, de semmi ok az aggodalomra, a Szepes Gyula Művelődési Központban október 13-án, vasárnap, 15 órakor lépnek színpadra a városunkhoz is ezer szállal kötődő Körúti Színház művészei, hogy egy igazi klasszikussal lepjék meg a helyi közönséget. Ez lesz „A Napsugár fiúk” Kerekes József és Straub Dezső főszereplésével.

A Napsugár fiúk, Kerekes József és Straub Dezső főszereplésével

Ez persze csak egy válogatás, további programokért – ezúttal és a jövőben is – érdemes az ÉrdMost, valamint ÉrdKultúra oldalát böngészni.

Címlapkép: ÉrdMost belső képek: ÉrdMost, Facebook/Mesepszichológia

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email