futas_freepik

A járókelők mentették meg az érdi futó életét

futas_freepik

A járókelők mentették meg az érdi futó életét

Tímea csak kocogni szeretett volna a szép őszi időben, de majdnem tragédia lett belőle.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tímea az egyik érdi Facebook csoportban osztotta meg történetét, majd később az ismert bulvárlapnak is elmesélte az esetet. A beszámolókból kiderül, hogy múlt szombaton épp a szokásos futására indult a város északi részén található levendulásba, amikor hirtelen rosszul lett.

„Futás közben éreztem, hogy elkezdek viszketni. Hirtelen nagyon rosszul lettem! Begörcsölt a hasam, megfeszült a felső testem. Olyan nagyon erős fájdalmat éreztem, hogy többször hánytam is. Gyenge lettem, elszédültem és kiszállt a végtagjaimból az erő”

– idézte fel a Borsnak.

Szerencséjére azonban a jó idő másokat is kicsalogatott a népszerű kirándulóhelyre, így hamarosan rátaláltak. Egy kutyás nő rohant oda hozzá, hogy megnézze, mi a baj, akit Tímea először kedvesen elutasított, mondván hamarosan biztosan jobban lesz. Azonban a nő úgy volt vele, jobb, ha marad. Sőt, Tímea feje alá tette a pulóverét, és felhívta a fiát is, hogy jöjjön segíteni.

Nem sokkal később meg is érkezett, aztán egy másik férfi is felbukkant, egy közeli konditerem tulajdonosa, aki látván a helyzet súlyosságát, felpattant a biciklijére, majd hamarosan egy antihisztamin tartalmú gyógyszerrel tért vissza, amit bevéve Tímea jobban is kezdte magát érezni.

Tímea azt mondja, a várakozás közben a jótevőitől tudta meg, hogy éppen virágzik a fekete üröm, aminek pollenjére meglehetősen allergiás.

„Akkor állt össze a kép! Valószínűleg emiatt ért el az allergiás sokk”

– fogalmazott, egyúttal hozzátette, a szörnyű élmény ellenére mégis kellemes érzéssel tölti el a jó szándékú, segítőkész emberek hozzáállása.

„A poszt lényege, hogy megosszam Veletek a tényt, hogy egy nem túl forgalmas helyen, 6-ból 6 ember állt meg és kérdezte meg, hogy mit tud segíteni. Ebből négyen a szép szombat délelőttjüket nem sajnálva, az időt rászánva mellettem maradt egészen addig, amíg biztonságba helyezett. Remélem, hogy Titeket is, ha csak egy pillanatra is, de jó érzéssel tölt el.”

Címlap és belső képek: Freepik

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email