szellembusz_borito

Utánajártunk a parkvárosi szellembusznak – videó

szellembusz_borito

Utánajártunk a parkvárosi szellembusznak – videó

A közelmúltban leparkoltak egy csuklós autóbusszal a fenyves-parkvárosi iskola elé, és azóta sem ment érte senki. Tulajdonosa állítólag azt sem tudta, hogy ott van.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az ÉrdMost megtudta, egy ideje már a Fenyves-Parkváros Köznevelési Centrum előtti üres területen áll az alábbi képeken, illetve videón látható, kissé viharvert autóbusz, amiről többen is bejelentést tettek az önkormányzatnál.

Mondván, furcsa ahogy megjelent, és az is, hogy azóta sem jelentkezik érte senki. Ráadásul ez idő alatt ismeretlenek már fel is törték, ki is fosztották, értékes alkatrészeket eltulajdonítva belőle.

A városrendészet emberei meg is jelentek a helyszínen, hogy „kinyomozzák” a gyanússá vált jármű eredetét. Amikor átnézték a buszon, illetve az busz körül hagyott tárgyakat, találtak egy étlapot, aminek alapján eljutottak a tulajdonoshoz. Az illető elmondta, hogy a buszt, amolyan mozgó étteremként, büféként különféle rendezvényeken, fesztiválokon szokta használni.

A jelen idő nem véletlen, hiszen a tulajdonos rendkívül meglepődött azon, amikor megtudta, hogy a busz az említett helyszínen van. Ugyanis, állítása szerint ő megbízott egy céget a jármű parkoltatásával, ami feltehetőleg egy erre a célra szánt telephely vagy garázs kellett volna, hogy legyen, nem pedig egy érdi mellékutca.

A tulajdonos – akit a városrendészet már  felszólított, hogy szállíttassa el a járművet –, a hír hallatán állítólag már meg is tette a feljelentést a rendőrségen  – tudtuk meg László Ferenctől, az önkormányzat kommunikációs vezetőjétől.

Akármi is lesz a rejtélyes szellembusz sorsa, beszámolunk róla. Mindenesetre ide kapcsolódó információ, hogy az önkormányzat a jövő héten folytatja a tavasszal megkezdett akcióját, melynek keretében elszállítják a város közterületein magukra hagyott roncs- és üzemképtelen autókat.

Ennek apropóján a kommunikációs vezető halkan megjegyezte, ugyanakkor remélik, hogy ez továbbra is csak a személyautókra vonatkozik majd, és nem kell a nagyobb járművek – így például egy busz – elszállítását is megoldaniuk.

Fotó: ÉrdMost/Kling József

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email