fasyadam_gyurko_2

Kitüntették Fásy Ádámot és Kardosné Gyurkó Katát

fasyadam_gyurko_2

Kitüntették Fásy Ádámot és Kardosné Gyurkó Katát

Az egyik legmagasabb állami kitüntetést adományozták a mulatós zenésznek és a bukott polgármesterjelöltnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Magyar Érdemrend lovagkeresztjét kapta Fásy Ádám, érdi polgár. Mindnyájan örülnénk a hírnek, ha a mondat egyik része se lenne igaz  – így reagált az egyik érdi közösségi oldalon egy olvasó a hírre, miszerint Fásy Ádám magas színvonalú munkájáért elnyerte a Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést.

A hírt a 444 jelentette be, a Kulturális és Innovációs Minisztérium sajtóosztályára hivatkozva.  Mint írják,  Fásynak a Pesti Vigadóban adta át augusztus 20-a alkalmából a díjat Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium minisztere, Zsigó Róbert miniszterhelyettes és Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár.

Forrás: Fásy Ádám közösségi oldala

Fásy  az elmúlt évtizedekben leginkább a Zeneexpressz/Fásy mulató című mulatós zenékkel teli műsoráról, illetve arról volt ismert, hogy a 90-es évek elején ő lett a Miss Universe Hungary, a Miss Europe Hungary és a Miss Intercontinental Hungary licencek tulajdonosa, na meg arról, hogy lányával, Fásy Zsüliettel együtt is énekelt.

Magyar Érdemrend tisztikereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült még Kardosné Gyurkó Katalin is, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke, aki 2014. március 15-e alkalmából már megkapta a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést.

Kardosné – ahogy a 444 fogalmaz – minden alkalommal megdicséri a kormány munkáját. A NOE elnöke akkor is kiállt Novák Katalin mellett, amikor kitört a botrány, mert az államfő kegyelmet adott a bicskei otthon egykori igazgatóhelyettesének, aki a pedofil exigazgatót fedezte.

Forrás: Kardosné Gyurkó Katalin közösségi oldala

Kardosné a Fidesz színeiben indult Érden polgármesterjelöltként, de a szavazatoknak csupán 32 százalékát szerezte meg, Csőzik László pedig elsöprő fölénnyel, 61 százalékkal nyert.

Fásyról akkor írtunk utoljára, amikor az önkormányzati választási kampány hajrájában Parkvárosban egy fideszes választási rendezvényhez adta az arcát és kapcsolatrendszerét: a Parkvárosi Sokadalom elnevezésű bulit a kiírás szerint Fásy Ádám és műsora, a Zeneexpressz szervezte olyan fellépőkkel, mint Csepregi Éva, az Apostol és az Alma zenekar. (Erről részletesen itt írtunk.)

Ez sem volt elég azonban ahhoz, hogy győzelemre segítsék a Fidesz parkvárosi képviselőjelöltjeit, illetve Kardosné Gyurkó Katát. Erőfeszítéseik azonban most méltó jutalomban részesültek a kormány részéről – bár azt meg kell jegyeznünk, hogy pénz a kitüntetésekkel nem jár.

Fotó: ÉrdMost, Fásy Ádám, illetve Kardosné Gyurkó Katalin közösségi oldala

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email