zarvakilincsajtoPixa

Erre számíthatunk a szombati munkanapon

zarvakilincsajtoPixa

Erre számíthatunk a szombati munkanapon

A szakrendelő zárva lesz, a kormányablak nyitva, a Polgármesteri Hivatalban pedig péntek délután tartanak félfogadást.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ez a munkahét hosszabb, mint a többi: augusztus 3-a, szombat, munkanap lesz, cserébe viszont augusztus 19-én, hétfőn, pihenhetünk.

Volán, HÉV, MÁV

A munkanap-áthelyezés miatt szombaton a pénteki napra érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok, ugyanakkor a nyári szabadságolásokra és a Balaton felé várható nagyobb utasforgalomra tekintettel augusztus 2-án és 3-án az alapmenetrendtől eltérően több vonat indul a magyar tenger felé.

A déli parton a Bagolyvonatok közlekedésében nincs változás, azok a nyárra meghirdetett rend szerint járnak ezen a héten is péntek és szombat éjjel.

A munkanap-áthelyezés miatt a Volánbusz járatainak közlekedési rendje is módosul: pénteken nyári tanítási szünetes munkanapon és a hét utolsó munkanapján, augusztus 3-án, szombaton nyári tanítási szünetes munkanapon, augusztus 4-én, vasárnap pedig munkaszüneti napon és a hét első munkanapját megelőző napon érvényes menetrend szerint indulnak az autóbuszok.

Valamennyi HÉV-vonalon augusztus 2-án és 3-án is a tanítási szünetben munkanapokon érvényes menetrend szerint járnak majd a vonatok.

Közigazgatás

A Polgármesteri Hivatalban a 19-én elmaradó ügyfélfogadást nem szombaton, hanem péntek délután pótolják: 13:00 órától 17:30-ig várják az érdieket.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Pest Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának ügyfélszolgálata sem tart nyitva szombaton, aki adóügyeit ekkor szeretné intézni, a Kresz Géza utcai központi ügyfélszolgálaton megteheti 8:30 és 11:30 között. A 1819-es NAV Infóvonal 8:30 és 13:30 között hívható pénteken és szombaton is.

 

 

Fotó: Pixabay

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email