rablo_freepik

Bemásztak az ablakon, majd gyilkossággal fenyegették meg az érdi nőt

rablo_freepik

Bemásztak az ablakon, majd gyilkossággal fenyegették meg az érdi nőt

A két elkövető egyikét már el is fogták, a másik viszont még szökésben van. Ha felismeri a gyanúsítottat, jelezze a rendőrségen!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Néhány napja történt, hogy egy 66 éves érdi asszony a konyhájában serénykedett, amikor különös zajt hallott, pillanatok múlva pedig két, számára vadidegen férfivel találta magát szemben lakása nappalijában, akik az ablakon keresztül jutottak be oda – számol be az esetről a police.hu.

Ezután az elkövetők egyike a nő mögé állt, és üvöltözve fenyegette, hogy adja át minden értékét, ellenkező esetben megölik. Eközben társa degeszre tömött egy szatyrot élelmiszerrel, majd elvették az áldozat telefonját és elmenekültek a helyszínről.

A nő az eseményekből felocsúdva azonnal bejelentést tett a helyi kapitányságon, ennek köszönhetően a nyomozók alig pár óra alatt el is fogták egyiküket. Az 50 éves hajléktalan férfi a kihallgatásakor bevallotta a bűncselekmény elkövetését.

Ugyanakkor társa, a 25 éves Csapó András József pillanatnyilag még szökésben van, de a személye már nem ismeretlen hatóság előtt, a rendőrök körözést adtak ki ellene.

Éppen ezért a rendőrök a lakosság segítségét kérik, hogy bárki, aki felismeri az alábbi képen látható férfit, illetve információja van a jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekményről, akkor azt jelezze az illetékesek felé. Ezt többféleképpen is megtehetik.

Jelentkezhetnek személyesen az Érdi Rendőrkapitányságon, az Érd, Felső utca 4-es szám alatt. Vagy hívhatják a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2898-as telefonszámon. Valamint bejelentést tehetnek a „Telefontanú” 06-80-555-111-es zöldszámán, nem utolsósorban pedig a 112-es segélyhívón is.

A cikkből egyébként kiderül az is, hogy az érdi rendőrök visszaadták az erőszakkal elvett zsákmányt a tulajdonosának.

Fotó: Freepik, police.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email