Kellermann_Dora_kezilabda_Erd

Korábban nyitja kapuit vasárnap az Érd Aréna

Kellermann_Dora_kezilabda_Erd

Korábban nyitja kapuit vasárnap az Érd Aréna

Az ÉRD-Esztergomi Vitézek rangadót az érdi lakcímkártyával rendelkező szurkolók ingyen látogathatják.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd Aréna vezetése bejelentette, hogy a május 5-én vasárnap 16 órakor kezdődő ÉRD–Esztergomi Vitézek női kézilabda-mérkőzés előtt a megszokott 15 óra helyett 14 órakor nyitják a kapukat a zökkenőmentes bejutás érdekében, mivel a mérkőzés iránt igen nagy az előzetes érdeklődés.

A meccsre az érdi lakcímkártyával rendelkező szurkolók ingyen mehetnek be, a bérletesek üdítőt és popcornt kapnak ajándékba, míg minden édesanyát virággal köszöntenek az Érd Arénában.

A mérkőzés tétje, hogy a bajnokságban jelenleg harmadik ÉRD esetleg helyet cserélhessen a feljutást biztosító 2. helyen álló Esztergomi Vitézekkel, akikkel ezt a csatát most vasárnap vívják meg az Érdi Arénában. Az ÉRD 44 ponttal áll a 3. helyen, a 2. esztergomi gárdának 46 pontja van.

Győzelem esetén a hazaiak beérik a második helyezettet pontszámban, de, hogy a helycsere biztos legyen, ahhoz legalább öt góllal kell nyernie most az ÉRD-nek.

A vasárnapi találkozón tehát az érdi lányok szeme előtt ott lebeghet a felsőbb osztályba lépés lehetősége, ehhez várnak minél több szurkolót az Érd Arénába.

fotó: Érd Handball

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email