240225-erd-kezilabda-archiv

Hatalmas a tét: a feljutásról is dönthet a vasárnapi rangadó

240225-erd-kezilabda-archiv

Hatalmas a tét: a feljutásról is dönthet a vasárnapi rangadó

Az érdi lakcímkártyával rendelkezők ingyen tekinthetik meg az Esztergom elleni találkozót az Érd Arénában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A szezon egyik legfontosabb mérkőzésére készült az ÉRD az NB I/B-s női kézilabda-bajnokságban. A harmadik helyen, 44 ponttal álló csapat a második, 46 pontos Esztergomi Vitézeket fogadja az Érd Arénában vasárnap 16 órától.

Amennyiben nyer Simics Judit együttese, abban az esetben beéri pontszámban közvetlen riválisát a tabellán. Ahhoz, hogy biztosan helyet is cseréljen a végelszámolásnál a két klub, legalább öt góllal kell nyernie az ÉRD-nek, ugyanis decemberben, Esztergomban négy góllal, 28-24-re bizonyult jobbnak az akkori pályaválasztó. Amennyiben négy találattal nyernek Imre Szofiék a hét utolsó napján, akkor a gólkülönbséggel is kell matekozni. Ebben a mutatóban jelenleg 47 góllal jobban áll az Esztergom.

A számolgatáshoz az is hozzátartozik, hogy a mostani rangadón kívül még mindkét csapatnak lesz három-három bajnoki ütközete, ráadásul Dávid-Azari Fruzsináék még azzal a Szombathellyel is összecsapnak idegenben, amely veretlenül áll a tabella élén.

2024. május 5., 16:00, Érd Aréna
Női kézilabda NB I/B, 27. forduló
ÉRD – Esztergomi Vitézek

A szurkolóknak azonban mindenképp örömünnep lesz a vasárnap, ugyanis az érdi lakcímkártyával rendelkezők ingyen tekinthetik meg a találkozót. A bérletesek üdítőt és popcornt kapnak ajándékba, míg minden édesanyát virággal köszöntenek az Érd Arénában.

Fotó: Balogh István/archív

További cikkeink

További cikkeink

Akárcsak fivére, László, ő is az orvostudomány jeles, nemzetközileg is elismert alakja volt.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email