1674386221155

Megható mulatozás – videó

1674386221155

Megható mulatozás – videó

Az Érdi Spartacus alapítója, Tar Mihály ugyan nem tudott jelen lenni, mégis róla szólt a jubileumi birkózó bál.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tar Mihály vezetésével 1973-ban jelent meg a birkózás Érden, majd a kezdeti kis számú, de lelkes közösségből szép lassan az ország egyik legelismertebb birkózó műhelye vált. Hogy ez így alakuljon, abban elévülhetetlen érdemei vannak a 69 éves sportvezetőnek, aki súlyos betegsége okán ugyan nem tudott jelen lenni az idei bálon, de a helyi birkózó család természetesen nem feledkezett meg róla.

Sőt! A telt házas esemény közönsége felállva és tapssal köszöntötte a gyengélkedő Misi bácsit, akit egy különleges, személyre szóló ajándékkal is megleptek. Egy kristálytállal, amiben mindenki elhelyezhette a neki szóló személyes üzenetét.

És ahogy arról mi is hírt adtunk, Tar Mihály életművét a Érd vezetése is nagy becsben tartja, hiszen Csőzik László polgármester a napokban jelentette be, hogy a városi birkózócsarnok a helyi birkózásban és szumósportban végzett kiemelkedő munkájának elismeréseként, az Érdi Spartacus SC elnökének, Tar Mihálynak a nevét fogja viselni.

 

Tar Mihály mellett, – a hagyományoknak megfelelően – természetesen az idei bálon is köszöntötték az egyesület sportolóit, edzőit, támogatóit, partnereit. Emellett szintén az 50-ik évforduló fényét emelte, hogy Érd jelenlegi és korábbi vezetőit is meghívták, hogy nekik is megköszönjék a klub irányába tanúsított mindenkori segítségüket.

A különféle protokolláris események után pedig, ahogy az ilyenkor lenni szokott, jöhetett a vacsora és a hajnalig tartó mulatozás.

Fotó: ÉrdMost

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email