elek sándor

Hamarosan kezdődik az új piac építése Törökbálinton

elek sándor

Hamarosan kezdődik az új piac építése Törökbálinton

Hamarosan elkezdődhet Törökbálinton a Városháza mögötti piac megvalósítása, amely XXI. századi és Törökbálinthoz méltó körülményeket biztosít majd a vásárlók, a termelők és a kiskereskedők számára egyaránt. A munkálatok előreláthatólag 9 hónapot fognak igénybe venni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint ahogyan arról Elek Sándor polgármester közösségi oldalán beszámol, a város központi területére tervezett piac kialakításához 2018-ban pályázatot nyújtott be Törökbálint a „Helyi piacok fejlesztése Pest Megye területén” című felhívásra. A pályázat sikeres volt, a város 78.232.000.-Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.
Mint írja, a kivitelezővel a szerződést aláírták, a munkaterületet 2022. április 19. napján átadják. A munkálatok előreláthatólag 9 hónapot fognak igénybe venni.
A Városháza mögötti piac megvalósítása XXI. századi és Törökbálinthoz méltó körülményeket biztosít majd a vásárlók, a termelők és a kiskereskedők számára egyaránt.
Megközelítőleg 2 000 négyzetméteren megvalósul a vízvételi és áramvételezési lehetőség, kialakítására kerülnek a szükséges vizesblokkok, tárolóhelyiségek, elkészül a pavilon jellegű épület és a 72 férőhelyes parkoló, kerékpártároló is.
Az építkezés ideje alatt nem lehet megközelíteni a városháza mögötti parkolót az Átkötő út felől. Behajtani csak a Munkácsy Mihály utca felől lesz lehetséges. A piac előreláthatólag 2022. május közepétől a beruházás befejezéséig ideiglenesen a Munkácsy Mihály Művelődési Ház udvarán működhet.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email