22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: foghíjasan bukott rangadót a VMG

22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: foghíjasan bukott rangadót a VMG

Fontos mérkőzésen, három meghatározó játékosa nélkül szenvedett 88–63-as vereséget a Közgáz SC és DSK/B vendégeként a férfi kosárlabda NB II Közép A-csoportjának 20. fordulójában a Gia Form-VMG DSE, amely így visszacsúszott a tabella nyolcadik helyére.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Felházi Barna és Riskó Dávid megsérült az érdiek pénteki, Szent Pál Akadémia elleni idegenbeli győzelme alkalmával, mellettük pedig Tóth Attilára betegség miatt nem számíthatott a Közgáz SC és DSK/B ellen a Gia Form-VMG DSE játékos-edzője, Valaczkay Gábor.

Az így hét játékossal, azaz tartalékosan kiálló érdiek nem tudták tartani a lépést az első két negyedben mindent bedobó hazaiakkal, akik a nagyszünetben már 50–33-ra vezettek. A térfélcsere után kissé meg is törtek az érdiek, akik a második félidőben sem tudták megnehezíteni a házigazda dolgát, amely végül magabiztos, 88–63-as győzelmet aratott.

„Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz két kezdő emberünk nélkül, de a mérkőzést nagyon puha védekezéssel kezdtük, amit a Közgáz rutinos játékosai extra dobószázalékkal meg is büntettek. Nagyobb ellenállásra számítottam a csapatunktól, de ma fejben senki sem volt toppon. Sajnálom, hogy mikor végre összeálltunk létszámban, újra jött két komoly sérülés és így kénytelenek vagyunk tartalékosan folytatni a szereplést. Ki kell tartanunk!”

– hangsúlyozta Valaczkay Gábor, a VMG játékos-edzője.

Az érdi kosárlabdázókra a következő fordulóban sem vár könnyű feladat, hiszen március 18-án, 19.30-tól az éllovas és még mindig hibátlan Budafok vendégeként lépnek pályára.

Férfi kosárlabda NB II, Közép A-csoport, 20. forduló
Közgáz SC és DSK/B–Gia Form-VMG DSE 88–63 (26–15, 24–18, 23–13, 15–17)
A Gia Form-VMG DSE pontszerzői: Szántó 12/6, Miháczi 12, Radnai 11, Valaczkay 10/6, Nyitrai 8, Naser 6/3, Németh 4.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email