adomanyok2 (1)

Példát mutatnak az érdiek

adomanyok2 (1)

Példát mutatnak az érdiek

A kedd esti órákban érkezik meg Ungvárra városunk első segélyszállítmánya. Az érdi polgárok által gyűjtött, az elmúlt napokban a Szociális Gondozó Központban leadott csomagokat az ottani kórházba szállítják. Csőzik László polgármester azt mondta: "városunk polgárai példát mutatnak"!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A polgármester a Facebookon számolt be arról, hogy újra beszélt Babják Zoltánnal, Beregszász polgármesterével, aki azt kérte, elsősorban tartós élelmiszert, matracokat, mobilágyakat, ágyneműt, tisztálkodószereket küldjünk, ezekre van igazán szükség.

Hasonlóan nyilatkozott a szomszédos, sok magyar által lakott Bátyú nagyközség vezetője, akivel szintén telefonon egyeztetett. Taranenko Dmitro azt mondta, többek között bébiételekre, pelenkára, hintőporra, babakrémre, cumikra, cumisüvegre, női higiéniai eszközökre, termoszokra, egyszer használatos poharakra és evőeszközökre, valamint elektromos vízforralóra van szükségük.

Csőzik László az is közölte, hogy folyamatosan kapnak felajánlásokat fuvarozó vállalkozóktól, akik kisbusszal, teherautóval akarnak segíteni az adományok kiszállításában. „Többen jelentkeztek, hogy szívesen befogadnak az otthonunkba ukrajnai, kárpátaljai menekülteket. Felajánlásaikat köszönjük, számon tartjuk, a közeljövőben élni fogunk ezekkel a lehetőségekkel. Azt kell mondanom: sajnos. Sajnos, mert a putyini hadigépezet továbbra sem áll le, a helyzet eszkalálódik, egyre több civil áldozata van a háborúnak, mind többen válnak földönfutóvá.” – írta Érd polgármestere.

További cikkeink

További cikkeink

Érd MJV Polgármesteri Hivatala pályázatot hirdet közszolgálti jogviszony keretében jogi előadói munkakör/feladatkör betöltésére.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email