romics1

A Romics márciustól nem kijelölt oltópont

romics1

A Romics márciustól nem kijelölt oltópont

Márciusban kizárólag a kórházakban folytatódik az oltási akció, tehát az időpontfoglalás nélküli oltás lehetősége. A Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény márciustól tehát nem kijelölt oltópont, viszont az önkéntes Pfizer akciójuk folytatódik. Szerdai napokra tudnak időpont foglalni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bárány Zsolt, a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény főigazgatója azt írja az intézmény hivatalos közösségi oldalán, hogy a Pest Megyei Kormányhivataltól tegnap este érkezett utasítás szerint márciusban kizárólag a kórházakban folytatódik az oltási akció, tehát az időpontfoglalás nélküli oltás lehetősége. A Romics márciustól tehát nem kijelölt oltópont.

„Továbbra is szeretnénk az arányaiban legmagasabb igényt jelentő, Pfizer emlékeztető (3-4.) oltást felvevők rendelkezésére állni, így önkéntes Pfizer akciónk megy tovább.”

Akik harmadik vagy negyedik emlékeztető oltásukat Pfizer vakcina formájában kívánják felvenni, azok számára a központi időpontfoglalási rendszer továbbra is rendelkezésre áll, szerdai napokra tudnak időpont foglalni, itt:

https://www.eeszt.gov.hu/…/covid-oltas-idopontfoglalas

Oltóhely: a mozgásszervi rehabilitáció rendelője (Felső utca előcsarnok alatt található)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email