futas_200123

Érd februárban harmadik a Yours Trulyn

futas_200123

Érd februárban harmadik a Yours Trulyn

A januárhoz hasonlóan februárban is a harmadik helyen végzett Érd az országos rangsorban a Yours Truly kilométergyűjtő közösségi futáson, miután ezúttal az eddig beérkezett adatok alapján 23 érdi futó 411 900 métert tett meg.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Télen, a versenyek nélküli időszakban egymással és az elemekkel mérkőznek meg a futás szerelmesei, hiszen a Yours Trulyra bárhol gyűjthetünk kilométereket, akár a szabadban, akár az edzőteremben, a lényeg, hogy a megtett kilométereket küldjük el a nemzetközi kiírónak.

Az érdiek januárban 26-an összesen 635 330 métert teljesítettek, mellyel az országos rangsorban harmadik helyen végeztek Püspökladány és Dunaújváros mögött.

Februárban összesen huszonhárom futó gyűjtötte a kilométereket, közülük egy érdi 29 kilométert teljesített, ketten 25 kilométernél néhányszáz méterrel többet tudtak le, kilencen 25 kilométert futottak, további öten legalább tíz kilométerrel, hatan pedig további kilométerekkel járultak hozzá, hogy Érd februárban összesen 411 900 métert gyűjtsön a Yours Trulyra.

Ennek alapján az érdiek ezúttal is a harmadik helyen végeztek Kiskunfélegyháza és Dunaújváros mögött, míg a 2022-es összesített rangsorban a negyedik helyet szerezték meg 1 074 554 méterrel Dunakeszi, Püspökladány és Dunaújváros mögött.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email