22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: ezüstös olimpici

22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: ezüstös olimpici

Az érdi központú regionális vívóklub, a Danubius RSC tizenhárom párbajtőrözője lépett pástra a Vasas által rendezett Olimpici Grand Prix-n, ahol a gyermek, a törpici, az újonc és a serdülő korosztályok mérették meg magukat. Az érdiektől a gyermekeknél Nogula Mór ezüstéremig menetelt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nyolc fiú és öt lány párbajtőrözőt indított a Vasas által Budapesten rendezett Olimpici Nagydíjon a Danubius RSC, amelynek vívói számos jó eredményt elértek.

Az 59 indulót felvonultató gyermek fiúk között Nogula Mór kimagaslóan szerepelt, hiszen csoportjából négy győzelemmel és egy vereséggel jutott tovább, majd a főtáblán két vasasos, egy Balaton VK-s és egy székesfehérvári vívót legyőzve egészen a döntőig menetelt, de ott már nem bírt a BVSC-s Makai Benjáminnal, így ezüstérmet szerzett. Ebben a számban Pásztor Patrik a 17. helyen végzett. Mindketten elindultak az újonc korosztályban is, ahol Nogula 17., Pásztor 48. lett, míg Iszak Dénes a 46. helyen, a lányoknál pedig Kulcsár Nelli a 49. helyen zárt.

A törpici korosztályban Klicsu András is szépen menetelt, végül a hetedik helyet szerezte meg. Balogh Dominik 13., a lányoknál Pásztor Emília 14., Kaszás Lili 20. helyen végzett. A serdülőknél pedig Jónás Balázs végzett a legjobb helyen, miután tizenötödik lett, de tőle nem sokkal maradt le a 17. helyen záró Kukla Balázs sem. A lányoknál Polgár Zselyke a 36., Antal Csenge az 52. helyet szerezte meg.

Eredmények, Olimpici Grand Prix Vasas Kupa, Budapest
gyermek
fiú (59 induló):
2. Nogula Mór, 17. Pásztor Patrik
törpici
lány (32):
14. Pásztor Emília, 30. Kaszás Lili
fiú (36): 7. Klicsu András Márton, 13. Balogh Dominik Zsolt … kizárva: Gaál Zétény
újonc
lány (69):
49. Kulcsár Nelli
fiú (66): 17. Nogula Mór, 46. Iszak Dénes, 48. Pásztor Patrik
serdülő
lány (67):
36. Polgár Zselyke Luca, 52. Antal Csenge
fiú (71): 15. Jónás Balázs, 17. Kukla Balázs

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email