22_03_29_erdmost_nincskep

Vasárnapig jótékonykodhatunk vásárlásunkkal

22_03_29_erdmost_nincskep

Vasárnapig jótékonykodhatunk vásárlásunkkal

Február 13-ig lehet szavazni a vásárlásunk után kapott zsetonnal a Tesco „Ön választ, mi segítünk” kampányában, ahol körzetenként támogathatunk civil szervezeteket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Tesco „Ön választ, mi segítünk” kampányának tizedik fordulójában körzetenként lehet szavazni a területi szervezetekre. A körzetek áruházaiban pedig vásárlásunk után kapott zsetonnal szavazhatunk arról, hogy a szervezetek közül ki, mekkora támogatást kapjon, hiszen az első helyezett 400, a második 200, a harmadik pedig 100 ezer forintos pénzjutalomban részesül.

A kampány tizedik fordulójában az 56. körzetben az érdi Szikra Tehetséggondozó Egyesület autista gyermekeknek életre hívott barát klubját, a Martonvásári Gyermekekért Alapítvány mezítlábas ösvényének létrehozását, illetve a tordasi VIDES MAGYARORSZÁG Alapítvány „Kamaszok közösségben szombat este” című projektjét támogathatjuk.

A térségben három áruházban, az érdi és százhalombattai hipermarketekben, illetve a martonvásári Tesco Expresszben van lehetőség szavazni 2022. január 17. és február 13. között.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email