img_8970

Foci: vereséggel hangolt a tavaszi rajtra az Érdi VSE

img_8970

Foci: vereséggel hangolt a tavaszi rajtra az Érdi VSE

Sok helyzetet hozó mérkőzésen nem lőtte el a puskaporát az Érdi VSE, amely a téli felkészülés utolsó edzőmeccsén 2-0-s vereséget szenvedett a Paksi FC második csapatától.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bár a téli átigazolási időszakban hat játékost is igazolt, továbbra sem tud teljes kerettel kiállni az Érdi VSE, amelynek vezetőedzője a Paksi FC II elleni bajnoki főpróbán még nyolc játékosra nem számíthatott.

A mérkőzés kifejezetten jó iramot hozott, de eleinte a vendég paksiak voltak fölényben és több nagy lehetőséget is kidolgoztak, melyeket nem tudtak értékesíteni. Aztán a félidő derekán az érdiek is közel álltak a vezetés megszerzéséhez, de Koós Gábor kihagyott ziccere után mégis a tolnaiak szerezték a mérkőzés első gólját, amikor egy baloldali beadást Skripek Dávid pofozott az üresen tátongó kapuba.

A szünetig bár az érdiek is egyre inkább belejöttek, helyzeteikkel továbbra sem tudtak élni. Majd a fordulás után sem változott a játék képe és mindkét csapat több helyzetet kidolgozott, de amíg az érdiek akciói rendre pontatlanul fejeződtek be, addig a túloldalon a hajrában egy jobboldali beadást Volter Patrik juttatott a kapuba, beállítva ezzel a 2-0-s vendégsikert.

„Végre egy olyan csapatunk volt a pályán, amely tényleg gólra törően próbált játszani. Rengeteg helyzetünk volt, amik közül most egyet sem sikerült berúgni, de bízom benne, hogy tartalékoltunk ilyen szempontból a hétvégi Puskás-meccsre és bízom benne, hogy a helyzetkihasználásunk javulni fog”

– értékelte a főpróbát Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az Érdi VSE legközelebb az NB III Nyugati csoportjának 21. fordulójában, február 13-án, vasárnap 14 órától a Puskás Akadémia FC II ellen lép pályára az Ercsi úti Sporttelepen.

Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE–Paksi FC II 0–2 (0–1)
Érdi VSE: Kertész F. – Szabó R., Gubacsi, Csiszár, Petrezselyem – Pallagi – Révész, Hunya, Koós, Kertész B. – Kürti
Csereként pályára léptek: Gera D., Fügedi, Somogyi D.
Vezetőedző: Limperger Zsolt

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email