22_03_29_erdmost_nincskep

Egyelőre nincs negyedik oltás

22_03_29_erdmost_nincskep

Egyelőre nincs negyedik oltás

Amíg erre utasítás nem érkezik, nem adnak negyedik oltást a Dr. Romics László Egészségügyi Intézményben - hangsúlyozza az intézmény közösségi oldalán Bárány Zsolt főigazgató. A szakrendelőben időpontfoglalással csak a harmadik, az oltási akcióban pedig mindhárom oltást beadathatjuk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Égnek a telefonjaink, rengeteg érdeklődnek, hogy a heti oltási akcióban kaphatnak-e a Romicsban negyedik oltást. A válasz: Nem tudom. Gulyás Gergely a múlt csütörtöki Kormányinfo alkalmával bejelentette, hogy negyedik oltást orvossal történő konzultáció után bárki kaphat, erről hamarosan utasítás jelenik meg. Az utasítást -a többi szakrendelővel együtt – várjuk, annak megérkezéséig senkinek nem adhatunk negyedik oltást” – hangsúlyozza a főigazgató. 

Az intézményben előre foglalt időpontban beadathatjuk a Pfizer 3. oltást, az országos akció keretében pedig mindhármat. A rendelőben antitestmérésre is van lehetőség (ez utóbbi fizetős).

Időpontos oltás:

január 19, szerda 8-19 óráig (Pfizer 3. oltás, kizárólag időpontot foglaltak részére – január 19-re és 26-ra minden időpont elfogyott, február 2-re vannak még helyek, február 9-re az időpontok holnap nyílnak meg)

Oltási akció:

január 20-21. (csütörtök-péntek: 14-18 óráig)

január 22. (szombat 10-18 óráig)

(oltási akció keretében mind az 5 féle vakcina, időpont foglalása nélkül)

Antitest mérés: 

január 20, csütörtök 14-15 óráig.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email