22_03_29_erdmost_nincskep

Megköszönték a munkát az ÉTH dolgozóinak

22_03_29_erdmost_nincskep

Megköszönték a munkát az ÉTH dolgozóinak

Pénteken este az ÉTH dolgozóinak köszönte meg a munkát a városvezetés. Csőzik László polgármester arról írt közösségi oldalán, hogy miközben sokan még az első kávéjukat szürcsölik, ők már a kukásutón állva járják a várost. Nekik köszönhető, hogy hétről hétre kiürülenk a kukák.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Van pár tucat polgártársunk a városban, aki nap mint nap kora hajnalban kel, olykor szakadó esőben, hóban vagy éppen izzasztó melegben azon dolgozik, hogy tisztává varázsolja Érdet, elvigye a szemetünket. A kukásautón állva járják végig a várost, emelgetik a teli kukákat sokszor olyankor, amikor sokan még csak a reggeli kávét szürcsölgetik -olvasható a polgármester posztjában.

Csőzik László azt írja, hogy ezeknek az embereknek köszönhetjük, amit olyan természetesnek veszünk, hogy hétről hétre kiürülnek a kukák városszerte, a zöldhulladékos zsákok előbb-utóbb eltűnnek az ingatlanok elől.

„S ha már az utóbbit szóba hoztam, mi, a város vezetői tudjuk, hogy sok teendőnk van még ezzel, higgyék el, ez a legkevésbé sem az ÉTH dolgozóin múlik.”- fogalmaz.

 Az ő egész éves, kemény munkájukat köszönték meg pénteken este egy adventi vacsorával és egy kis karácsonyi ünnepléssel.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email