22_03_29_erdmost_nincskep

Hoki: Izgalmas meccs és siker a DVTK felett

22_03_29_erdmost_nincskep

Hoki: Izgalmas meccs és siker a DVTK felett

6-3-as győzelmet aratott a Kárpáti Farkasok A 14 év alatti együttese a magyar bajnokság alapszakaszában. Hamvai Szilárd vezetőedző gárdája a Diósgyőri Jegesmedvéket fogadta az Érdi Jégcsarnokban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az első harmadot 3-1-re behúzta a hazai alakulat, de ezután 2-1-re hozták a másodikat a vendégek, amivel egyetlen találatra felzárkóztak. A harmadik, utolsó etapban azonban DVTK-egyenlítés helyett újabb érdi gólok kerültek fel az eredményjelzőre, így végül magabiztos, háromgólos Kárpáti Farkasok-siker lett a vége. 

U14, II. csoport, alapszakasz, Érd
Kárpáti Farkasok A – DVTK Jegesmedvék 6–3 (3–1, 1–2, 2–0)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Tóth F. (3), Varga, Laczkó, Simon

Hamvai Szilárd vezetőedző: „Nagyon küzdelmes, fizikális mérkőzésre számítottam a Diósgyőr csapatától, aminek eleget is tettek. Azt viszont sajnálom, hogy a bírók hagyták elfajulni a meccset, és ez a játékminőség rovására ment. Ettől függetlenül kifejezetten örültem annak, hogy a srácok töretlen lendülettel mentek az egész mérkőzés alatt. Amikor kellett, megvédték egymást és magukat, viszont tudtak figyelni végig a saját játékunkra, sorra lőttük a gólokat. A srácoknak gratulálok, megérdemelt győzelmet arattak.”

Az U14 B jelű csapatnak kevésbé volt jó napja az V. csoport alapszakaszban. Az érdi klub az FTC Telekom B vendége volt a budapesti Fradi Sátras Jégpályán és három góllal, 5-2-re alulmaradt.

U14, V. csoport, alapszakasz, Fradi Sátras Jégpálya
FTC-Telekom B – Kárpáti Farkasok B 5–2 (2–1, 2–0, 1–1)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Somhegyi, László

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email