22_03_29_erdmost_nincskep

Hoki: Két érdi gól a válogatottban

22_03_29_erdmost_nincskep

Hoki: Két érdi gól a válogatottban

Három mérkőzést játszott a magyar U16-os jégkorong-válogatott az ausztriai Négy Nemzet Tornáján, amelyen az érdi Kárpáti Farkasokat két játékos képviselte. 

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A bő keretben még Barna Olivérrel együtt három, majd a keretszűkítést követően Molnár Botond és Horváth Alex személyében két Kárpáti Farkasok-jégkorongozóval vágott neki a szomszédos túrának a 16 év alatti magyar hokiválogatott. A klagenfurti tornán először a házigazda Ausztria ellen léptek jégre a mieink, és bemutatkozásként 3-1-es győzelmet arattak.

A sikerből Horváth Alex egy góllal és egy gólpasszal vette ki a részét. A második napon Szlovénia várt a mieinkre, de ezúttal nem bírtunk az aktuális ellenféllel, s 3-1-re alulmaradtunk. A verseny zárásaként Olaszországgal néztek farkasszemet a magyar játékosok. Sokáig jól alakult piros-fehér-zöld szemszögből a csata, hiszen 0-1-es hátrányból sikerült fordítani, sőt, a második magyar gólt az érdi Horváth Alex juttatta kapuba. Ezután a harmadik góljukat is megszerezték a mieink, ellenben a folytatásban kiegyenlítettek az olaszok, végül pedig büntetővel a győzelmet is összehozták 4-3-ra.

Eredmények:
Magyarország – Ausztria 3-1

Érdi gólszerző: Horváth Alex
Magyarország – Szlovénia 1-3
Olaszország – Magyarország 4-3 (büntetőkkel)
Érdi gólszerző: Horváth Alex

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email