22_03_29_erdmost_nincskep

Győzelmet vár a csapattól az ÉRDI VSE vezetőedzője

22_03_29_erdmost_nincskep

Győzelmet vár a csapattól az ÉRDI VSE vezetőedzője

A tabella utolsó helyén álló TARR Andráshida SC ellen folytatja szereplését a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 13. fordulójában az Érdi VSE, amely október 20-án, 13 órától lép pályára a sereghajtó zalaiak ellen. Limperger Zsolt, vezetőedzővel latolgattunk a meccs előtt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd FM 101.3 reggeli műsorában, a Bundáskenyérben beszélgettünk Limperger Zsolttal, az ÉRDI VSE vezetőedzőjáével, a szerdai meccs előtt néhány órával. A szakember azt mondta, annak ellenére sincsenek könnyű helyzetben, hogy hazai pályán fogadják a jelenleg utolsó helyen álló TARR Andráshida SC-t.

„Van két veszélyes emberük elől, és nagyon erősen védekeznek, ráadásul hiába játszunk itthon, valamiért hazai pályán nem sikerült az utóbbi időben azt a játékot mutatnunk, mint például múlt hétvégén Balatonfüreden, ahol egészen paradésán játszottak a fiúk! Statisztika szerint győzelmet várok, de okozhatnak meglepetést nekünk az andráshidaiak, főleg, hogy még mindig sok a sérült nálunk és pár órával a meccs előtt derül ki, kire számíthatok majd a pályán.” – hangsúlyozta Limperger. 

Hallgassa meg az interjút!


A TARR Andráshida SC két szezon után jutott vissza a Zala megyei első osztályból az élvonalba, de Dobos Sándor együttese egyelőre nem szerepel túl fényesen, hiszen eddigi tizenkét találkozóján mindössze öt pontot szerzett, csupán a balatonfüredieket tudta legyőzni, de őket hazai környezetben 5–3-ra. Emellett az ETO Akadémiával (0–0) és a bajnokaspiráns BVSC-Zuglóval (1–1) játszott döntetlent.

A zalaiak eddigi öt idegenbeli fellépésükön egyaránt vereséget szenvedtek, miközben két szerzett gól mellett 16-szor kapituláltak.

A felek legutóbb a 2018/19-es idényben csaptak össze egymással, amikor Érden 3–2-es hazai, Andráshidán 3–0-s vendégsiker született. Azt megelőzően a Zala megyeieknél rendezett találkozón 1–1-es döntetlent játszottak, míg hazai környezetben 3–0-ra nyert az Érdi VSE, amely a 2016/17-es idényben otthon és idegenben is 2–1-re verte az Andráshidát.

A meccs 13 órakor kezdődik az Ercsi úti sporttelepen és védettségi igazolvány felmutatásával látogatható. 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Érd Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email