22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: sok volt a hiba – kikapott a VMG

22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: sok volt a hiba – kikapott a VMG

Az új szezon első hazai mérkőzésén 64–49-es vereséget szenvedett az ELTE Fortistól a Gia Form-VMG DSE férfi kosárlabdacsapata az NB II Közép A-csoportjának második fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A találkozót mindkét csapat sok hibával és sok gyenge dobással kezdte, így az első negyedben a hazaiak még 14–12-es előnyben voltak, de a második játékrészben az ELTE többször távolról is eredményes volt számos támadólepattanót kihasználva a nagyszünetre már 34–26-ra vezetett.

A második félidőben sem javult fel a hazaiak támadójátéka, így az egyetemisták folyamatosan növelték a különbséget és végül 64–49-es győzelmet arattak az újabb három játékossal felálló és az összeszokottság hiányával küzdő VMG ellen.

„Ezúttal csalódott vagyok, mert jól dolgoztak a fiúk edzésen, nem éreztem, hogy ennyire pocsék lehet a támadójátékunk. Tény, hogy megint három új játékos lépett pályára nálunk, és még nekik is szokatlan az új légkör, de ettől még bosszantó az a dobószázalék, amit produkáltunk. Csupán egy hárompontost dobtunk a mérkőzésen. Ennyi dobott ponttal a serdülő lány bajnokságban is nehéz nyerni. A védekezés alapvetően rendben volt, a lepattanóknál viszont megint sokszor hibáztunk. Nincs mit tenni, dolgozunk tovább! Egyénileg jó játékosaink vannak, de csapatként még sehol sem tartunk. Türelmesnek kell lennünk”

– értékelt Valaczkay Gábor, a Gia Form-VMG DSE vezetőedzője.

Az együttes a harmadik fordulóban, október 22-én, pénteken 20.30-tól a Bravos vendége lesz a Zsíros Tibor Kosárlabdacsarnokban.

Férfi kosárlabda NB II, Közép A-csoport, 2. forduló
Gia Form-VMG DSE–ELTE Fortis 49–64 (14–12, 12–22, 13–18, 9–12)
A Gia Form-VMG DSE pontszerzői: Miháczi 14, Nyitrai 10, Riskó-Szabó 7-7, Felházi 6, Naser 3/3, Szántó 2

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email