22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: (Siker)élmények Erdélyből

22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: (Siker)élmények Erdélyből

Csíkszeredán és Karcfalván ápolta a nemzetközi kapcsolatokat a hétvégén a Kárpáti Farkasok, melynek egyik csapata második, a másik pedig harmadik lett a nemzetközi utánpótlás jégkorongtornán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Erdélyi meghívásnak tett eleget az elmúlt napokban a Kárpáti Farkasok. A Hegyi Ádám vezette U12 A hat-, a Dósa Dávid által irányított U12 B ötcsapatos utánpótlás jégkorongtornán vett részt – írja a klub honlapja.

A B jelű alakulat Csíkszeredán lépett jégre és három erdélyi és két magyar klub közül az előkelő második helyezést szerezte meg, négy győzelemmel és egy-egy döntetlennel, illetve vereséggel. Az A jelzésű team a szálláshelyül is szolgáló Karcfalván csapott össze három-három hazai és erdélyi hokicsapattal, három sikert és két fiaskót számláló mérleggel harmadik helyen zárva a viadalt.

„Mind a két gárda egy kis szerencsével első helyezett is lehetett volna, de talán nem is nagy baj, hogy így alakult. A gyerekek most tanulták meg, hogy a szerencséért meg kell dolgozni. Nagyon örülök, hogy itt lehettünk, mert remek csapatépítő programnak bizonyult ez a közösen eltöltött három nap. Új barátságok köttettek, a régiek pedig erősebbek lettek a gyerekek között, mi edzők pedig még jobban meg tudtuk ismerni a gyerekeket”

– fogalmazott Hegyi Ádám, a Kárpáti Farkasok szakmai vezetője, a korosztály vezetőedzője.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Érd Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email