22_03_29_erdmost_nincskep

Szüreti mulatságot tartanak Simonpusztán

22_03_29_erdmost_nincskep

Szüreti mulatságot tartanak Simonpusztán

Szüreti programokkal, koncerttel, sétalovaglással várja családokat Simonpuszta szeptember utolsó hétvégéjén. Borászati, valamint hagyományőrző csikós és lovas karüsszel bemutató, kézműves kirakodóvásár, élőzenés szüreti bál és koncert szerepel a programok között.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A  programok a simonpusztai Bivaly Csárdába látogatóknak (a vacsora és a bál kivételével) ingyenesek. Pénteken délután hat órakor sétalovagoltatást rendeznek, majd Varga Viktorral találkozhatnak a látogatók, ezt követően a csárdában tartanak koncertet. 

Szombaton délután egy órakor kezdődik a program, borászati bemutatóval, kézműves kirakodóvásárral és délután négyig tartó sétalovagoltatással. Fél négytől részleteket láthatnak a Varidance TáncRAPszódia című előadásából (amit a Széchenyi Produkció állít színpadra), fél öttől pedig a dabasi csikósok mutatkoznak be. Fél héttől a Simonpuszta NLHE növendékeinek lovas karüsszel bemutatóját láthatják.

Este hétkor kezdődik az élőzenés szüreti mulatság – ez utóbbira előzetes bejelentkezés szükséges, a vacsoramenü pedig kötött áras.

Vasárnap 13-16 óra között szintén ajándék sétalovaglással lepik meg a Bivaly Csárdába látogatókat.

Részletek itt

Az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorának a vendége volt Mészáros Baranka, a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ projekt menedzsere, akivel a hétvégi programokról, a közeljövő rendezvényeiről, valamint a Bivaly csárdáról beszélgettünk, mint lehetséges esküvői helyszínről. Hallgassa meg!



 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email