22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: megvan a Budaörs új vezetőedzője

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: megvan a Budaörs új vezetőedzője

A legutóbb az NB III-as FC Hatvant irányító Gabala Krisztián lett a távozó Márkus Tibor utóda a Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő Budaörsnél – számolt be róla honlapján a klub.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint megírtuk, a Szeged-Csanád Grosics Akadémiától elszenvedett 4–1-es hazai vereség után felmentették az első csapat élén végzett munka alól Márkus Tibort, aki 2020 szeptembere óta irányította vezetőedzőként a Budaörsöt, azt megelőzően Miskei Attila és Bognár György segítőjeként dolgozott az együttesnél.

A Budaörs bár tavaly kiváló eredményt elérve hatodik helyen végzett a másodosztályban, az új szezont nem kezdte jól. A nyári átigazolási időszakban szinte új csapatot kellett építeni a vezetőedzőnek, de nyolc forduló után egy győzelemmel, három döntetlennel és négy vereséggel csak a 16. helyen álltak a tabellán.

Az NB II-es klub hivatalos honlapján tudatta, hogy Márkus Tibor utóda a 45 éves Gabala Krisztián lett, aki edzői karrierje során a Budapest Honvéd második csapatát, a Csepelt, a BVSC-Zuglót és legutóbb az FC Hatvant irányította.

Az NB II-es klub tudatta azt is, Gabala Krisztián munkáját Rajnay Attila, Pleván Ádám és Szabó Balázs segíti.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email