22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: nagy pofont kapott új stadionjában a Budaörs

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: nagy pofont kapott új stadionjában a Budaörs

Továbbra is várat magára a Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő Budaörs első sikere az új Árok utcai Stadionban, miután Márkus Tibor együttese a negyedik fordulóban otthon szenvedett 4–1-es vereséget az ETO FC Győrtől.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Kecskemét elleni idénynyitón elért 3–2-es idegenbeli siker után az Árok utcai Stadion első tétmérkőzésén a Szolnok ellen ugyan 2–0-ra is vezetett a Budaörs, de a Tisza-partiak a fordulás után hét perc alatt fordítva nyertek 3–2-re.

Legutóbb pedig hiába vezettek sokáig a budaörsiek Pécsen, a hajrában a PMFC 1–1-es döntetlenre mentette a találkozót.

Márkus Tibor együttese a negyedik fordulóban az ETO FC Győrt látta vendégül az új budaörsi stadionban, de a vendég Rába-partiak 25 perc után Óvári Zsolt révén szereztek vezetést (0–1), majd a második félidő elején Toma György megpattanó lövése is utat talált a hazai kapuba (0–2).

Sőt, előbb az 54., majd az 58. percben a korábbi válogatott támadó, Priskin Tamás kétszer is betalált négy gólra növelve a vendégek előnyét.

A folytatásban ugyan a 70. percben előbb az érdi nevelésű csapatkapitány, Sajbán Miklós egy távoli bombával szépített, de a Budaörs így is 4–2-es vereséget szenvedett.

Merkantil Bank Liga NB II, 4. forduló
Budaörs–WKW ETO FC Győr 2–4 (0–1)
Gól: Sajbán Miklós (70. perc), Winkler (91. p.), ill. Óvári (25. p.), Toma (46. p.), Priskin (54., 58. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email