22_03_29_erdmost_nincskep

Országos szinten vannak problémák a Digi szolgáltatásával

22_03_29_erdmost_nincskep

Országos szinten vannak problémák a Digi szolgáltatásával

Probléma lépett fel szombat délután a Digi szolgáltatásában. A jelek szerint országos hibáról van szó.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Digi Facebook-oldalára százával érkeznek a hozzászólások, ezek alapján úgy tűnik, szombaton délután történt valami, amely miatt sok előfizetőnél elérhetetlen a vállalat internetszolgáltatása, illetve tévéadás sincs. Jelenleg a szolgáltató weboldalát sem lehet elérni, továbbá a 1272-es ügyfélszolgáltati telefonszám sem működik.

Érden is városszerte tapasztalható a probléma, a legnépszerűbb érdi Facebook-csoportokban is erről szóló kommenteket tömegesen lehet olvasni. 

A szolgáltató egyelőre csak egy rövid tájékoztatást tett közzé a közösségi oldalán a meghibásodásról:

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Digi TV és vezetékes hálózat szolgáltatásai és ügyfélszolgálata bizonyos területeken, főként Budapest és környékén akadoznak vagy pillanatnyilag nem elérhetők.

Arra kérték az ügyfeleket, hogy ha rendelkeznek tévészolgáltatással, akkor a hiba fennállása alatt ne hangolják újra a televízió készülékeiket! A probléma elhárítása után a televízió szolgáltatás is auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatikusan helyreáll!

A probléma elhárítása után a szolgáltatás auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatikusan helyreáll. A hibák kijavításán nagy erőkkel dolgoznak – tették hozzá. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email