22_03_29_erdmost_nincskep

Intenzív esőzésekre figyelmeztet az OMSZ

22_03_29_erdmost_nincskep

Intenzív esőzésekre figyelmeztet az OMSZ

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szombaton felhőszakadás veszélye miatt az egész országra figyelmeztetéseket adott ki, a legtöbb helyen másodfokú riasztás van érvényben. Az intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt 50 milliméternél is több csapadék hullhat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Budapesten, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyében másodfokú figyelmeztetés van érvényben. Ezeken a helyeken nagymennyiségű csapadék hullhat. 

Emellett zivatarveszély miatt az egész országban elsőfokú figyelmeztetést adtak ki. Eleinte főként északon és nyugaton, napközben máshol is több helyen valószínű zivatar, elsősorban felhőszakadás, kisméretű jég, és viharos széllökés kíséretében – figyelmeztet az OMSZ.

Az országos előrejelzés szerint a maximumhőmérséklet általában 25 és 31 fok között valószínű, de a Délnyugat-Dunántúlon ennél kissé hűvösebb, míg a Tiszántúl északi felén néhány fokkal melegebb lehet. Késő estére 19-27 fok közé hűl le a levegő. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email