22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: “Látszódott, hogy eléggé belehúztunk”

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: “Látszódott, hogy eléggé belehúztunk”

A szintén harmadosztályú HR-Rent Kozármisleny ellen játszotta második felkészülési mérkőzését az Érdi VSE. A pécsi Várkői Stadionban rendezett találkozón bár az érdiek szereztek vezetést, a Misleny a szünet előtt fordítva nyert 2-1-re.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Limperger Zsolt a Baranya megyei székhelyen rendezett találkozón a Borek – Fürjes, Gubacsi, Csiszár Varga T. – Gera D., Pallagi, Kertész B., Koós – Révész, Kollega kezdő tizenegyet küldte a pályára, melyen Kertész Ferencre, Kalmár Domonkosra és Bozsoki Imrére sem számíthatott.

A mérkőzésen a vezetést bő fél óra játék után Gera Dávid révén ugyan az érdiek szerezték meg, de a szünetre már a Kozármisleny fordulhatott előnnyel, hiszen előbb a 35. percben Kirchner Krisztián, majd a 39.-ben Kovács Barnabás vette be Borek Norbert kapuját és miután a fordulás után nem változott az állás, a Kozármisleny 2-1-re megnyerte az edzőmeccset.

“Látszódott, hogy eléggé belehúztunk, mert elég fáradtak a játékosok. Ez főleg a második félidőben jött ki. Az elsőben inkább az ellenfelünk dominált, mi kontrára játszottunk, amin próbálunk változtatni, de nem megy egyik napról a másikra. Ettől függetlenül volt három ziccerünk az első félidőben, amiből egyet sikerült értékesítenünk”

– értékelt Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az Érdi VSE a tervek szerint harmadik edzőmeccsét július 10-én, várhatóan délelőtt 10 órakor az Ercsi úti Sporttelepen játssza az ugyancsak NB III-as Vác FC-vel.

Felkészülési mérkőzés
Pécs:
HR-Rent Kozármisleny-Érdi VSE 2-1 (2-1)
Érdi VSE: Borek – Fürjes, Gubacsi, Csiszár, Varga T. – Révész, Gera D., Kertész B., Pallagi – Koós, Kollega
Csereként pályára léptek: Adorján, Kovács B.,
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Kirchner (35. p.), Kovács B. (39. p.), ill. Gera  D. (33. p.) 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email