22_03_29_erdmost_nincskep

Ősztől várhatóan új helyi buszjárat indul Parkvárosban

22_03_29_erdmost_nincskep

Ősztől várhatóan új helyi buszjárat indul Parkvárosban

Szerdán helyszíni bejárást tartott Csőzik László polgármester Dr. Asztalos Éva és Gál Alex képviselőkkel, valamint a hivatal és a Volánbusz Zrt. munkatársaival, hogy megvizsgálják azt a lehetséges új buszvonalat, amely a Fundoklia tér, a Bem tér és a Búvár utcai iskola érintésével közlekedne.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Dr. Asztalos Éva önkormányzati képviselő az Érd FM-nek elmondta, egy olyan busszal járták be a környéket, amelyet a jövőben napi szinten közlekedtetne a város és a Volánbusz. A járat célja, hogy a Dombos-Parkvárosban és a Fenyves-Parkvárosban élőknek ne kelljen több kilométert gyalogolniuk a Bem téri központ és az iskolák, óvodák között. A busz bemenne a Fundoklia-völgy irányába is, hiszen onnan jelenleg hosszú gyalogút árán lehet a legközelebbi buszmegállóig eljutni.

A bejáráson azt modellezték, hogy melyik utcákban tud a körülbelül 30 fős busz akadálymentesen kanyarodni és fordulni, mivel a körzetben nagyon szűkösek az utcák. Azt követően, ha véglegesé válik a buszjárat indulása, várhatóan a forgalmi rendet is szabályozni kell, mondta el rádiónknak Dr. Asztalos Éva. 

Hallgassa meg Szabó Beáta interjúját Dr. Asztalos Éva, képviselővel! 


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email