22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: “Az a csapat veszített, amely megpróbált focizni”

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: “Az a csapat veszített, amely megpróbált focizni”

A mérkőzés első percétől veszélyesebben játszott, de helyzeteit nem tudta kihasználni a Bicskei TC vendégeként az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 26. fordulójában, ellenben a vendéglátó mindkét valamirevaló lehetőségét értékesítve 2-0-ra győzött.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hiányzói, a kisebb sérüléssel bajlódó Farkas Bálint és az eltiltott Popov Patrik nélkül is remekül kezdte bicskei vendégjátékát az Érdi VSE, amely már az első percektől kezdve higgadtabbnak, koncentráltabbnak tűnt, de Koós Gábor saját térfélről elvállalt távoli kísérlete, majd Kollega Krisztián kiszorított helyzetben elvállalt lökete sem okozott gondot a hazai kapusnak. A félidő második felében ismét Koós bombáját kellett szögletre mentenie Szűcs Lajosnak, de hiába az érdi helyzetek, a vezetést – első lehetőségéből – a Bicske szerezte meg, amely egy jobboldali szögletvariáció után Lassú Zsombor révén került előnybe.

A szünet előtt bár Molnár Bence egy lecsúszott lövése majdnem utat talált a kapuba, de gyertyája a keresztlécen csattant.

A második félidő elején sem sokon múlt az érdi egyenlítés, de Koós Gábor centikkel maradt le Varga Tamás baloldali beadásáról. De megint a hazaiak találtak be, amikor a középpályán elvesztett labda után bár Kertész Ferenc Lassú Zsombor lövését még védte, de az ismétlést Varga Zoltán az üres kapuba sarkallta (2-0).

Ezt követően is sokat tett a szépítésért a vendég csapat, de Kalmár Domonkos és Kollega Krisztián kísérlete és a mérkőzés végéig kitartó nyomás sem vezetett eredményre, így a két valamirevaló lehetőségéből két gólt szerző Bicskei TC 2-0-ra megnyerte a mérkőzést.

“Már annyira óvatosnak kell lennünk, hogy az ellenfelet szögletet rúgni sem engedhetjük. Az első olyan szituáció volt, amikor átjöttek a mi térfelünkre és kaptunk egy elkerülhető gólt, ahogy a második gólt is egy egyéni hiba okozta. Ennek ellenére inkább abból indulok ki, hogy itt az a csapat veszített, amely megpróbált focizni és jobban focizott ellenfelénél, de két ilyen hiba semmilyen szinten nem fér bele, emellett a kapu előtt sokkal élesebbnek kell lennünk”

– értékelt Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

“Nagyon büszke vagyok a csapahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgra, mert a Puskás II kivételével a többi mérkőzésen is hasonlóan játszottunk, annyi különbséggel, hogy most sikerült kétszer is betalálnunk, ami fordulópont volt és onnantól uraltuk a mérkőzést”

– nyilatkozta a Bicskei TC szakvezetője, Csordás Csaba.

Az Érdi VSE legközelebb a bajnokság 27. fordulójában, április 4-én., 16.30-tól a Ménfőcsanak ellen lép pályára az Ercsi úti Sporttelepen. A mérkőzést az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítik.

NB III, Nyugati csoport, 26. forduló
Bicskei TC-Érdi VSE 2-0 (1-0)
Bicske, zárt kapuk mögött. V.: Maml (Tinnyei, Bizderi)
BTC: Szűcs L. – Kákonyi, Radó D., Sötét, Vékony – Mlinárcsik (Valentics, 78. p.), Dencinger, Rétyi – Kürti (Peinlich, 59. p.), Lassú (Móri T, 70. p.), Varga Z. (Németh J. A., 70. p.)
Vezetőedző: Csordás Csaba
Érdi VSE: Kertész F. – Fürjes, Bozsoki, Csiszár, Varga T. – Kertész B. (Balogh Á., 74. p.), Kócsa, Koós – Kalmár D., Molnár B., Kollega
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Lassú (35. perc), Varga Z. (48. p.)

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email