22_03_29_erdmost_nincskep

Páciens monitort szeretnének az érdi mentők

22_03_29_erdmost_nincskep

Páciens monitort szeretnének az érdi mentők

Az Érd És Térsége Mentőszolgálatáért Alapítvány páciens monitor megvásárlásához kér segítséget, hogy biztonságosabbá tegyék a betegek kórházba juttatását. A strapabíró, modern készülék ára közel 1 millió Forint.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd És Térsége Mentőszolgálatáért Alapítvány közösségi oldalán kér segítséget egy páciens monitor megvásárlásához, hogy ezzel is biztonságosabbá és zökkenőmentesebbé válhasson a betegek kórházba juttatása. „A monitor vizsgálni tudja a beteg vitális paramétereit, ez azt jelenti, hogy a beteg szállítása során vérnyomást tudunk mérni mérni. Figyelemmel kísérhető a beteg véroxigén ellátottsága, szívritmusa, testhőmérséklete.”

Mint írják, nagyon strapabíró készülékről van szó, egészen 1,2 m magasságig ütésálló, IP44-es tanúsítvánnyal rendelkezik, ennek köszönhetően víz és porálló. Kompakt kis méretének köszönhetően nem foglal sok helyet, 5”-os színes LCD érintőkijelzővel felszerelt.

A páciens monitor ára minden tartozékával, védőtokjával illetve a mentőautóban történő rögzítéséhez szükséges dokkolójával együtt megközelítőleg 950.000 Ft-ba kerül. Azt kérik, hogy akinek módjában áll, segítsen egy átutalással, vagy az alapítvány számára egy csekkes befizetéssel.

UniCredit banknál vezetett számlaszámuk: 10918001-00000106-72200011

Postai csekk igényelhető az Érd Sóskúti út 27-ben. A megjegyzésbe írják be, hogy „páciens monitor”!

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email