22_03_29_erdmost_nincskep

Kétszettes előnyről kapott ki a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Kétszettes előnyről kapott ki a Delta

Sokáig úgy tűnt, háromszettes mérkőzést nyerhet a Delta RSE Érd a Veszprémi Egyetemi SC elleni, szombat délutáni bajnoki párharc alkalmával. Azonban két elvesztett játákrész után a veszprémiek felálltak és nem csak egyenlítettek, hanem fordítottak is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nem sikerült bravúros győzelmet aratnia a Dömötör-Mátrai Beáta vezette Delta Röplabda SE Érdnek a női NB II Nyugat „A” csoport 5. fordulójából bepótolt mérkőzésen, szombat délután. Pedig jól kezdtek az érdi tigrisek, hiszen egy szorosabb (20:25) és egy kevésvé izgalmas (13:25) szett után már 2:0-ra vezettek. Ekkor a vendéglátó veszprémiek egy ki-ki párharcot nyertek 25:23-ra a harmadik felvonásban, amely minden bizonnyal rájuk pozitív, míg ránk negatív utóhatást gyakorolt. A negyedik játszmában ugyanis megint nem tudta lezárni a bajnokit a Delta, ami egyben azt jelentette, hogy a VESC kiegyenlített egy 25:13-as könnyed részsikerrel. A kulcsfontosságú ötödik szettben minden korábbinál jobban domináltak a hazaiak, s nyertek 15:5-re, így a bajnokit is behúzták 3:2-re.

Női röplabda NB II nyugat „A” csoport:
VESC – Delta RSE Érd 3:2 (-20, -13, 23, 13, 5)
Veszprém, zárt kapuk. Vezette: Pőcze, Takács.
VESC: Pfitzner, Molnár-Pintér, Pusztay, Varga, Rivnyák, Szvath, Bozsó, Miklós, Szalai, Májusi, Dordzsceren, Tóth, Iglói. Vezetőedző: Szokolikné Kalmár Judit.
Delta: Tombor Sz., Hainzmann, Kisérdi, Végh, Tankó, Jakab, Darvas, Flach, Tombor B., Baumann, Tóth. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

Vasárnap javíthat a Delta, hiszen újabb bajnoki vár rá: ezúttal Érden, 16 órától fogadja a Széchenyi Győrt.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email