22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: visszavágnának a Lipótnak a tavalyi fiaskóért

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: visszavágnának a Lipótnak a tavalyi fiaskóért

Az NB III Nyugati csoportjának 11. fordulójában, szeptember 27-én, 16 órától a Lipót Pékség SE-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen az Érdi VSE. A továbbra is veretlen Limperger Zsolt vezette együttesnek nem lesz könnyű dolga, hiszen a kisalföldiek is jó formának örvendenek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az előző szezonban újoncként az NB III Nyugati csoportjának meglepetéscsapata lett a Lipót, amely a bajnokság lezárásakor a tabella harmadik helyén állt, s mindössze három pont volt a hátránya az élen végző érdiekkel szemben.

Az új idényben is komoly célokért küzd a Lipót, amely ugyan elvesztette egyik legjobbját, az előző kiírás gólkirályát, Zimonyi Dávidot, de az együttes most sem panaszkodhat, hiszen három veresége mellett négyszer nyert és három döntetlent játszott, így jelenleg a tabella kilencedik helyén áll. Varga Péter együttese az új idényre is talált egy gólvágót hiszen a csapat által szerzett 24 találatból tizenegyet (!) a Gyirmót FC Győrtől érkező Szabó Lukas jegyzett. A lőtt gólok tekintetében pedig a III. kerülettel holtversenyben állnak a legjobb mutatóval.

A Lipót jó formának is örvend, hiszen legutóbbi három bajnokiján nem kapott ki: a PAFC II-t otthon, a Balatonfüredet idegenben verte, a BKV-val hatgólos döntetlent játszott. A Magyar Kupa főtábláján pedig önbizalomnövelő győzelmet aratott a Veszprém megyei Ajka Kristály SE ellen, melyet idegenben 7–0-ra ütött ki.

A két csapat csupán az előző idényben találkozott egymással, akkor az érdiek remek első félidő után nem tudták lezárni a meccset, a másodikban pedig épp Zimonyi mesterhármasával fordított és győzött 3–1-re a Lipót.

Rendkívül érdekes és izgalmas mérkőzésre van kilátás, hiszen a csoport egyik legtöbb gólját szerző csapata látogat az egyik legkevesebbet (kettőt) kapóhoz.

– A Lipót sok gólt szerez, de sokat is kap, úgyhogy nagyon okosan és higgadtan kell pályára lépnünk, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot. Egy, a focit játszó csapatról beszélünk, szóval nehéz mérkőzésre számítok, olyan szempontból is, hogy melyik lesz a megfelelő taktika. Bízom benne, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet

– fejtette ki várakozásait Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A szeptember 27-én, 16 órakor az Ercsi úti Sporttelepen kezdődő Érdi VSE–Lipót Pékség SE mérkőzést Nagy Norbert vezeti, segítői Kövér Tamás és Kovács Zoltán lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 11. forduló
09.27., 16.00:
Érdi VSE–Lipót Pékség SE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email