22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: kemény nagykanizsai túra vár az érdiekre

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: kemény nagykanizsai túra vár az érdiekre

Öt forduló elteltével még mindig őrzi veretlenségét és kapuját a góltól az Érdi VSE, amely az NB III Nyugati csoportjának hatodik körében, augusztus 26-án, 17.30-tól az FC Nagykanizsa vendégeként lép pályára. A mérkőzést a tervek szerint a Zalasport Portál YouTube-csatornáján élőben közvetítik.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Remekül kezdte a harmadosztály 2020/21-es kiírását az Érdi VSE, amely az újonc Gárdonyi VSC elleni hazai gól nélküli döntetlen után sorozatban négy mérkőzését nyerte meg, így a második helyet foglalja el a tabellán a még százszázalékos III. kerületi TVE mögött.

Limperger Zsolt csapatához hasonlóan Koller Zoltán együttese is ígéretesen kezdte az új idényt, hiszen a Nagyatádot 2–1-re, a Puskás Akadémia FC II-t 4–1-re verte idegenben, ezek mellett a VLS Veszprémmel hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott, míg a Balatonfüredi FC-t 4–1-gyel küldte haza. A legutóbbi forduló viszont nem éppen úgy sikerült a zalaiaknak, mint szerették volna, történt ugyanis, hogy óriási dugóba került az együttes a BKV Előre elleni mérkőzésre tartva, így egy tízperces bemelegítés után kezdte a meccset a Nagykanizsa, amely végül 2–1-re ki is kapott a Sport utcában.

Az FC Nagykanizsánál is történtek változások a nyári átigazolási időszakban, hiszen öten távoztak a csapattól, miután Simonfalvi Gábor, Hampuk Ádám, Vittman Ádám, Gerencsér Attila és Herzsenyák Áron is máshol folytatja pályafutását. Ugyanennyi érkezője is van a csapatnak, amely Hévízről Vass Györgyöt és Török Milánt, a PAFC II-ből Szabó Patrikot, Balatonlelléről Péntek Adriánt, Szolnokról pedig Papp Szilárdot igazolta le.

Az előző idényben az érdiek és a nagykanizsaiak a 11. fordulóban 2–2-es döntetlent játszottak egymással az Ercsi úton. A 2018/19-es kiírásban pedig Nagykanizsán 1–0-s érdi siker született, Érden pedig 1–1-gyel végeztek a felek, de emlékezetes még a 2017/18-as idény Magyar Kupa-küzdelme, ahol az akkor még megye I-es FC Nagykanizsa kétgólos hátrányból felállva búcsúztatta az érdieket.

– Nagykanizsán mindig nagyon nehéz mérkőzéseket vívunk, ez most sem lesz másképp egyik csapatnak sem. Láttuk a hétvégi mérkőzésüket, aminek az első részére rányomta bélyegét, hogy a kanizsaiak úgy estek be a meccsre. A második félidőben már egy másik Kanizsa volt a pályán, így arra készülünk, amit akkor láttunk.

Az az elsődleges, hogy legyen meg az a masszivitás, ami ránk jellemző az elmúlt időszakban, de nem szabad megfeledkezni arról, hogy labdaszerzés után legyen jó az első passz, ha az jó lesz, akkor veszélyes támadásokat vezethetünk és fogunk gólt rúgni

– fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az augusztus 26-án, 17.30-kor kezdődő FC Nagykanizsa–Érdi VSE mérkőzést Zierkelbach Péter vezeti, segítői Zsákai Milán és Pogonyi Ferenc lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 6. forduló
08.26., 17.30:
FC Nagykanizsa–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email