22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: a Fehérvár II ellen őrizheti meg veretlenségét az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: a Fehérvár II ellen őrizheti meg veretlenségét az Érdi VSE

Augusztus 23-án, 17.30-tól már az ötödik fordulóban lép pályára az NB III Nyugati csoportjában szereplő Érdi VSE, amely a Mol Fehérvár FC második csapatát látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Remekül kezdte a bajnokságot Limperger Zsolt együttese, amely meglepetésre ugyan gól nélküli döntetlent játszott a nyitókörben a Gárdonnyal, de ezt követően a Komáromot és a Mosonmagyaróvárt idegenben 1–0-ra múlták felül Koós Gáborék, a kettő között pedig odahaza ötöt vágtak a ZTE FC II-nek. Az impozáns mérlegnek köszönhetően a formálódó érdi társaság egyre inkább összecsiszolódik, melyet a Mol Fehérvár FC II ellen is bizonyíthatnak Bozsoki Imréék.

Azonban a Fejér megyeieket sem szabad félvállról venni, hiszen Toldi Gábor együttese eddigi bajnokijain alaposan megnehezítette az ellenfelek dolgát, miután Veszprémben és otthon a PAFC II-től is 2–1-es vereséget szenvedtek, majd 1–0-ra nyertek Balatonfüreden, legutóbb pedig Fehérváron játszottak 1–1-es döntetlent a BKV-val.

A két csapat legutóbb a 2019/20-as csonka bajnokság utolsó, 19. fordulójában csapott össze egymással. Akkor az Ercsi úti Sporttelepen az érdiek 2–1-es vereséget szenvedtek, míg Fehérváron 1–0-ra győztek. A 2018/19-es kiírásban mindkétszer az érdiek örülhettek, miután idegenben és hazai pályán is 2–1-re nyertek, azt megelőzően pedig Érden 1–0-ra, idegenben 4–1-re győztek Limperger Zsolt fiai.

– Bízom benne, hogy ez a nulla gól hátul minél tovább fog tartani, de egy olyan csapattal játszunk, amely próbál focizni. Második csapat lévén nagy kérdés, hányan játszanak vissza. Majd akkor fogjuk kitalálni, mit fogunk játszani, mert van több opciónk is és akkor meglátjuk, melyiket fogjuk alkalmazni, attól függően, milyen kerettel jönnek

– mondta Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az augusztus 23-án, 17.30-kor kezdődő Érdi VSE–Mol Fehérvár FC II mérkőzést Gáspár András vezeti, segítői Gyürüsi Péter és Szalai Dávid lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 5. forduló
08.23., 17.30:
Érdi VSE–Mol Fehérvár FC II

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email