22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Komáromban lett meg az Érdi VSE első győzelme

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Komáromban lett meg az Érdi VSE első győzelme

Nagy skalpot gyűjtött be a Komárom VSE elleni idegenben elért 1-0-s győzelemmel az Érdi VSE, amely Koós Gábor második félidő elején szerzett találatával nyert az NB III Nyugati csoportjának második körében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy beharangoztuk, nem várt könnyű meccs Komáromban az Érdi VSE-re, amely továbbra sem számíthat Popov Patrik és Balogh Ádám játékára, sőt, a maródiak sorát gyarapította ezen a találkozón Pintér Olivér is.

Ahogy arra számítani lehetett, jól bekezdett a házigazda, amelynek a nyolcadik percben adódott az első helyzete, de Vincze Viktor húszról nem sokkal mellélőtt. Igaz, az érdiek is dolgoztak ki lehetőségeket, nem sokkal később Kollega Krisztián léphetett ki, de ígéretes helyzetben nem talált kaput.

A folytatás jobbára mezőnyjátékot hozott, végül az első félidőt mindkét kapus védenivaló nélkül hozta le.

A második játékrészben jobban rákezdtek a hazaiak, akik két-három nagy lehetőségig is eljutottak néhány perc leforgása alatt, a vezetést mégis a vendégek szerezték meg, akiktől Koós Gábor volt eredményes a 49. percben.

A hátrány után magasabb fokozatba kapcsoltak a vendégek, de hiába helyeztek nyomást az érdi kapura, az egyenlítés nem jött össze. A hajrára kontrára berendezkedő vendégek jól állták a sarat, s maradt az egygólos vendég siker, ezzel pedig az elmúlt évek során először sikerült győzni a Komárom vendégeként az érdieknek.

– Már múlt héten sem volt az ellenfelünknek kaput eltaláló lövése, tehát ebben erősek voltunk akkor is és most is. A felfeléjátékban vannak hiányosságok, kicsit kezdetlegesnek tűnik, de az összeszokottság hiánya ami a legszembetűnőbb, de ez meccsről meccsre jobb lesz. Szerdán megint meccsünk lesz, szóval bízom benne, hogy nem lesznek olyan akadályozó tényezők, amik megakasztanák a csapatépítést – értékelt Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

– Nem volt könnyű lövésig jutnunk, mert az Érd nagyon fegyelmezetten védekezett, úgy láttam, hogy azért jöttek, hogy kivédekezzék ezt a mérkőzést és lesték az esélyt, hogy ha hibázunk, akkor esetleg tudnak egy gólt rúgni. Sajnos egy apró hibát vétettünk, amit megbüntettek. Ezzel együtt a játékunkra nem panaszkodhahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg, mert úgy érzem, domináltunk és az történt a pályán, amit mi akartunk. Az Érd nem azért nem tudott támadni, mert nem volt meg a képessége, hanem azért mert jól támadtuk le. Sajnos a végjátékban sok rossz döntést hoztunk, emellett volt két kritikán aluli teljesítmény is a csapatunkban, ekkora fórt pedig egy Érdnek nem lehet adni – nyilatkozta a hazaiak mestere, Bozsik Péter.

Az Érdi VSE a bajnokság harmadik fordulójában, augusztus 12-én, szerdán 17.30-tól a Zalaegerszegi FC második csapata ellen folytatja szereplését az Ercsi úti Sporttelepen.

NB III, Nyugati csoport, 2. forduló
Komárom VSE-Érdi VSE 0-1 (0-0)
Komárom, 250 néző. V.: Móri (Hofbauer, Halmai)
Komárom VSE: Szabó M. – Hajba (Tóth P., 57. perc), Molnár S., Végh B., Parázs (Schiller, 82. p.) – Göblyös, Vincze V. – Eszlátyi (Szecsődi, 70. p.), Simigla, Módi – Végh T.
Vezetőedző: Bozsik Péter
Érdi VSE: Kertész F. – Honti, Bozsoki, Csiszár – Fürjes, Kalmár (Csala, 90. p.), Kócsa, Koós, Földesi – Farkas B. (Varga T., 58. p.), Kollega (Molnár B., 83. p.)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Koós (49. perc)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email