22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Budaörsről érkezik az újabb igazolás

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Budaörsről érkezik az újabb igazolás

Mint arról korábban is beszámoltunk, az Érdi VSE játékoskerete alapos változáson megy keresztül a nyár folyamán. A klub elkötelezett a fiatal játékosok szerepeltetése mellett, ezért is érkezett Budaörsről egyéves kölcsönbe a 19 éves csatár, Molnár Bence is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A pályafutását Esztergomban kezdő 19 éves támadó az elmúlt öt szezont a Budaörsnél töltötte, ahol a korosztályos csapatokat végigjárva a mögöttünk hagyott csonka szezonban már a másodosztályban is bemutatkozott, ahol egyszer kezdőként, háromszor csereként számoltak vele, míg a Magyar Kupában is pályára lépett.

„Nagyon tetszik a csapat, befogadóak voltak a társak. Célom, hogy minél több percet töltsek a pályán, szeretném gólokkal segíteni a csapatot és jó teljesítményt nyújtani. Természetesen szeretnék majd visszakerülni Budaörsre, ahonnan még feljebb szeretnék jutni” – fogalmazott az Érdi VSE honlapjának az egy évre kölcsönbe érkező fiatal támadó. „Leginkább centerként vagyok bevethető. A gólszerzés nagy erényeim között van, ott vagyok, ahol kell lenni. Egyszer rá kell érezni és onnan már nincs megállás” – fogalmazott az eddigi három edzőmeccsen is pályára lépő csatár, aki sok helyzetet kialakított, de első gólja még várat magára érdi színekben. „Úgy érzem, ha jön az első gól, az hozza magával a többit, a játékkal viszont már most is meg vagyok elégedve” – fűzte hozzá Molnár Bence.

További, az Érdi VSE-hez kapcsolódó hír, hogy újabb játékos távozása vált hivatalossá, miután Németh Gábor Vince négy egymást követő, de összesen öt és fél Érdi VSE-ben töltött szezon után döntött úgy, hogy máshol folytatja pályafutását.

Játékosmozgás az Érdi VSE-nél (2020/21 nyár):
Érkezők:
Popov Patrik (FC Dabas), Fürjes Ádám (Dorogi FC), Földesi Dominik (Budapest Honvéd-MFA), Honti Attila (Dunaharaszti MTK)
Kölcsönbe érkezők: Farkas Bálint (Budafoki MTE), Molnár Bence (Budaörsi SC)
Az utánpótlásból felkerültek: Fügedi Ákos, Kertész Bence
Távozók: Durso Giuliano (Mosonmagyaróvári TE), Gál Szabolcs (KTE-Hufbau), Pál Szabolcs (Eger SE), Gera Dávid (BVSC-Zugló), Májer Gergő (BVSC-Zugló), Melczer Vilmos (?), Németh Gábor Vince (?), Mojzer György (?)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email